Epic Pen

Epic Pen 3.7.31

Windows / Tank Media / 25692 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Epic Pen: Det ultimate produktivitetsverktøyet for kreative, akademikere og forretningsfolk

Er du lei av å bruke klønete annoteringsverktøy som bare skjermbilder skrivebordet ditt? Vil du ha en lett og brukervennlig programvare som lar deg tegne, skrive eller fremheve direkte over programvare, video, nettsider eller spill? Se ikke lenger enn Epic Pen!

Epic Pen er et kraftig produktivitetsverktøy som lar deg redigere skrivebordet ditt live. Med sitt intuitive grensesnitt og hurtigtaststøtte er den perfekt for forretningsfolk som trenger å gi tilbakemelding på presentasjoner eller videoveiledninger. Det er også flott for akademikere som ønsker å ta notater under forelesninger eller kreative som ønsker å skissere i 3D-programvare.

En av hovedfunksjonene til Epic Pen er dens berøringskompatibilitet. Enten du bruker en berøringsskjerm eller et tradisjonelt mus- og tastaturoppsett, fungerer Epic Pen sømløst med begge. Og med penntrykkstøtte kan du enkelt lage vakre tegninger.

Men det som virkelig skiller Epic Pen fra andre merknadsverktøy er den lette installasjonen. I motsetning til andre programmer som bremser datamaskinens ytelse, har Epic Pen ingen negativ innvirkning på systemressursene dine. Dette gjør den ideell for å forbedre presentasjoner eller spille inn videoer uten forsinkelser.

En annen flott funksjon ved Epic Pen er dens evne til å tillate klikk-gjennom. Dette betyr at selv når programmet er aktivt, kan du fortsatt samhandle med den underliggende programvaren uten avbrudd. Og med støtte for flere skjermer kan du bruke Epic Pen på flere skjermer uten problemer.

Så uansett om du er en forretningsmann som ønsker å forbedre presentasjonene dine eller en kunstner som leter etter en enkel måte å skissere i 3D-programvare – Epic Pen har dekket deg! Med det brukervennlige grensesnittet og kraftige funksjoner som berøringskompatibilitet og pennetrykkstøtte - er det det ultimate produktivitetsverktøyet for alle som ønsker å være kreative!

Full spesifikasjon
Forlegger Tank Media
Utgiver-nettsted http://www.tankmedia.co.uk
Utgivelsesdato 2020-04-23
Dato lagt til 2020-04-23
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Annen
Versjon 3.7.31
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 429
Totalt antall nedlastinger 25692

Comments: