ProgramEdit

ProgramEdit 5.0.6

Windows / David Baldwin / 772 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

ProgramEdit (PgmEdit) er en kraftig og brukervennlig kildekoderedigerer og ASCII-tekstredigerer for Windows. Den er designet for å gi utviklere de viktigste funksjonene som finnes i profesjonelle redaktører, samtidig som den tilbyr mange unike funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene.

En av hovedfunksjonene til ProgramEdit er det brukervennlige grensesnittet, som er bygget med Windows. NET-teknologi. Dette betyr at grensesnittet er svært konsistent med andre Windows-applikasjoner, inkludert MS Word og Visual Studio. Som et resultat kan brukere raskt bli kjent med ProgramEdits layout og funksjonalitet, noe som gjør det enklere å komme i gang med kodeprosjektene sine.

I tillegg til det intuitive grensesnittet tilbyr ProgramEdit et bredt spekter av funksjoner som er utviklet for å hjelpe utviklere til å jobbe mer effektivt. For eksempel inkluderer det syntaksutheving for over 50 programmeringsspråk, samt støtte for flere dokumentgrensesnitt (MDI) og fanebaserte dokumenter.

En annen nyttig funksjon i ProgramEdit er evnen til å håndtere store filer uten å bremse eller krasje. Dette gjør det til et ideelt valg for utviklere som trenger å jobbe med komplekse kodebaser eller datasett.

ProgramEdit inkluderer også mange avanserte redigeringsmuligheter som ikke finnes i andre tekstredigerere. For eksempel støtter den regulære uttrykk (regex), som lar brukere søke etter mønstre i kode- eller tekstfiler. Den inkluderer også en kraftig makroopptaker som kan automatisere repeterende oppgaver og spare tid når du jobber med store prosjekter.

En av de unike egenskapene til ProgramEdit er støtten for Unicode-tegn og fonter. Dette betyr at brukere kan jobbe med ikke-engelske språk som kinesisk eller arabisk uten problemer.

Totalt sett er ProgramEdit et utmerket valg for utviklere som trenger en kraftig, men likevel brukervennlig kildekoderedigerer eller ASCII-tekstredigerer. Det intuitive grensesnittet og avanserte funksjonene gjør det til et ideelt verktøy for både nybegynnere og erfarne programmerere.

Nøkkelegenskaper:

1) Brukervennlig grensesnitt bygget med Windows. NET-teknologi

2) Syntaksfremhevingsstøtte for over 50 programmeringsspråk

3) Flere dokumentgrensesnitt (MDI) og fanebaserte dokumenter

4) Evne til å håndtere store filer uten å bremse eller krasje

5) Støtte for regulære uttrykk (regex).

6) Kraftig makroopptaker

7) Støtte Unicode-tegn og fonter

Fordeler:

1) Enkel å bruke: Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt selv om du er ny.

2) Effektiv: Syntaksutheving hjelper deg å identifisere feil raskt.

3) Allsidig: Støtter flere dokumentgrensesnitt og fanebaserte dokumenter.

4) Pålitelig: Kan håndtere store filer uten å redusere hastigheten på datamaskinen.

5) Avanserte redigeringsfunksjoner som regex og makroopptak sparer tid.

6) Flerspråklig støtte: Støtter Unicode-tegn og fonter.

Konklusjon:

Hvis du leter etter en pålitelig kildekoderedigerer eller ASCII-tekstredigerer som både er kraftig, men likevel enkel å bruke, så trenger du ikke lete lenger enn Programredigering! Med sitt intuitive brukergrensesnitt bygget med Windows. NET-teknologi sammen med avanserte redigeringsfunksjoner som regex-støtte og makroopptak - denne programvaren vil bidra til å strømlinjeforme arbeidsflyten din slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - å skrive god kode!

Full spesifikasjon
Forlegger David Baldwin
Utgiver-nettsted http://www.simplesolverlogic.com/
Utgivelsesdato 2021-12-06
Dato lagt til 2021-12-06
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Koding Utilities
Versjon 5.0.6
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav Microsoft .NET Framework 2.0
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 772

Comments: