Screenshot Captor

Screenshot Captor 4.36.1

Windows / DonationCoder / 354042 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Screenshot Captor: The Ultimate Screenshot Tool for Windows

Er du lei av å ta skjermbilder manuelt på datamaskinen? Trenger du et verktøy som enkelt kan fange opp flere skjermer? Se ikke lenger enn Screenshot Captor, det ultimate skjermbildeverktøyet for Windows.

Designet med minimal intervensjon i tankene, er Screenshot Captor perfekt for de som trenger å ta mange skjermbilder raskt og effektivt. Med støtte for flere skjermer kan du enkelt ta bilder fra alle skjermene dine uten problemer.

Men det er ikke alt - Screenshot Captor inkluderer også en full bildeutforsker med full shell-funksjonalitet. Dette betyr at du enkelt kan bla gjennom bildene du har tatt og utføre ulike handlinger på dem direkte fra programvaren.

En av de fremtredende funksjonene til Screenshot Captor er dens uovertruffen integrasjon med eksterne verktøy som grafiske redaktører eller vannmarkører. Dette betyr at når du har tatt et bilde, kan du enkelt redigere det ved å bruke din favorittredigeringsprogramvare uten å måtte forlate programmet.

Men det som virkelig skiller Screenshot Captor fra andre opptaksverktøy er dens unike effekter. Med denne programvaren har du tilgang til effekter som ikke sees i andre opptaksverktøy, inkludert muligheten til å automatisk finne og forbedre det aktive vinduet. Dette gjør det enkelt å fremheve viktig informasjon i skjermbildene dine og få dem til å skille seg ut.

I tillegg til disse funksjonene tilbyr Screenshot Captor også en rekke tilpasningsalternativer slik at du kan skreddersy den til dine behov. Du kan velge hvilke hurtigtaster som skal brukes til å ta skjermbilder, sette opp automatiske navnekonvensjoner for filer og til og med tilpasse hvordan bilder lagres.

Alt i alt, hvis du leter etter et kraftig skjermbildeverktøy som tilbyr uovertruffen funksjonalitet og brukervennlighet, trenger du ikke lete lenger enn Screenshot Captor. Enten du er en profesjonell designer eller bare en som trenger å ta mange skjermbilder med jevne mellomrom, har denne programvaren alt du trenger for å få jobben gjort raskt og effektivt.

Full spesifikasjon
Forlegger DonationCoder
Utgiver-nettsted http://www.donationcoder.com
Utgivelsesdato 2020-04-22
Dato lagt til 2020-04-22
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Annen
Versjon 4.36.1
Os krav Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 126
Totalt antall nedlastinger 354042

Comments: