ABC 57 Weather for Android

ABC 57 Weather for Android 5.0.503

Android / Weigel Broadcasting Co. / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

ABC57 First Warning Neighborhood Weathers redesignede app er det perfekte verktøyet for alle som bor i Michiana, Indiana eller Michigan. Med vær som kan endre seg fra time til time, er det viktig å ha tilgang til nøyaktig og oppdatert informasjon. Det er her ABC 57 Weather for Android kommer inn.

Denne hjemmeprogramvareappen gir ekspertisen til alle fem ABC 57s-meteorologene rett ved fingertuppene. Enten du er en livslang bosatt eller ny i området, vil du sette pris på å ha tilgang til videoprognoser fra meteorologene våre som oppdateres flere ganger om dagen.

I tillegg til videoprognoser gir denne appen også skolestengninger som oppdateres hele morgenen, samt en 10-dagers prognose og daglige og timelige prognoser som oppdateres hver time. Du vil aldri bli overrumplet av uventet vær igjen!

En av de mest imponerende funksjonene til denne appen er radaren på gatenivå og fremtidige radarfunksjoner. Dette lar deg spore stormer i sanntid og planlegge deretter. Du kan også dra nytte av stormsporing og lyndeteksjonsfunksjoner.

Muligheten til å lagre posisjonen din betyr at du enkelt kan sjekke værforholdene uansett hvor du går. Og med innebygd GPS-teknologi har det aldri vært enklere å finne posisjonen din.

Men det som virkelig skiller ABC 57 Weather for Android fra andre vær-apper, er varslene for alvorlig vær og push-varsler for opt-in. Dette betyr at du vil motta varsler når hardt vær nærmer seg, slik at du kan ta nødvendige forholdsregler.

Og hvis du tilfeldigvis tar noen interessante eller bemerkelsesverdige værrelaterte bilder mens du er ute og reiser, hvorfor ikke sende dem direkte til meteorologene våre? Bildet ditt kan til og med vises på lufta!

Totalt sett er ABC 57 Weather for Android et viktig verktøy for alle som bor i Michiana eller Michigan som ønsker nøyaktig og oppdatert informasjon om lokale værforhold. Og hvis nyheter og sport også er viktig for deg, sørg for å laste ned ABC57s nyhetsapp også!

Full spesifikasjon
Forlegger Weigel Broadcasting Co.
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2020-07-29
Dato lagt til 2020-07-29
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Værprogramvare
Versjon 5.0.503
Os krav Android
Krav Requires Android 7.0 and up
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær