UK Weather forecast for Android

UK Weather forecast for Android 3.5.2

Android / ID Mobile / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å hele tiden sjekke værmeldingen på telefonen eller datamaskinen? Vil du ha en pålitelig og brukervennlig app som gir nøyaktig værinformasjon for hjemmet ditt og andre steder i verden? Se ikke lenger enn UK Weather For Android, den ultimate programvareløsningen for hjemmet for alle dine værbehov.

Overvåket 24/7 av MeteoNews, en av de ledende leverandørene av meteorologiske tjenester i Europa, oppdateres denne appen i sanntid for å sikre at du alltid har tilgang til den mest oppdaterte værinformasjonen. Enten du planlegger en helgetur eller bare trenger å vite hva du skal ha på deg i morgen, har værmeldingen i Storbritannia dekket deg.

En av de fremtredende funksjonene til denne appen er dens omfattende dekning av skisteder i Frankrike og Sveits. Med detaljert informasjon om løypetilstander, langrenn, aking og live webkameraer fra skiløyper i begge land, er værmeldingen i Storbritannia et viktig verktøy for enhver vintersportsentusiast.

Men det er ikke alt – denne appen tilbyr også Flash TV/video-vær presentert av eksperter tre ganger om dagen. Dette betyr at du ikke bare vil ha tilgang til skriftlige prognoser, men også videoinnhold fra erfarne meteorologer som kan gi ytterligere innsikt i nåværende og fremtidige værforhold.

Når det gjelder spesifikke funksjoner som tilbys av UK Weather Forecast, kan brukere forvente:

- Morgen/ettermiddag/kveld/natt prognoser

- Nedbørsradar

- Prognosepålitelighetsverdier

- Sannsynlighet for sol og nedbør

- Opplevde temperaturavlesninger

- Gjennomsnittlig/min/maks temperaturer

- Vindstyrke/retning/vindkast

- Snøfallsgrenser (både høyde og temperatur)

- Tåkevarsler

- Fuktighet/trykkavlesninger

Alle disse funksjonene presenteres gjennom intuitiv grafikk som gjør det enkelt å forstå selv komplekse datasett. Og med støtte for små landsbyer rundt om i verden så vel som store byer som London eller New York City - det er ingen grenser for hvor denne appen kan brukes!

Til slutt er det verdt å merke seg at Storbritannias værmelding tilbyr eksponering i opptil 10 dager i landskapsmodus. Dette betyr at enten du planlegger en langtidsreise eller bare ønsker et utvidet syn på lokale forhold - har denne appen alt dekket.

Avslutningsvis: Hvis du leter etter en pålitelig programvareløsning for hjemmet med omfattende dekning av både lokale og internasjonale værforhold - ikke se lenger enn værmeldingen i Storbritannia! Med sitt omfattende funksjonssett støttet av MeteoNews' ekspertise innen meteorologitjenester over hele Europa; det er egentlig ikke noe annet som ligner det der ute i dag. Så hvorfor vente? Last ned nå!

Full spesifikasjon
Forlegger ID Mobile
Utgiver-nettsted http://www.mogo.ch/
Utgivelsesdato 2020-07-29
Dato lagt til 2020-07-29
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Værprogramvare
Versjon 3.5.2
Os krav Android
Krav Requires Android
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær