pCon.planner

pCon.planner 8.3

Windows / EasternGraphics / 4758 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

pCon.planner: Det ultimate 3D-romplanleggingsverktøyet

Er du en interiørdesigner, en anleggsleder eller en privat bruker på jakt etter et innovativt og kraftig arbeidsverktøy for å lage romkonsepter og interiørdesignideer? Se ikke lenger enn pCon.planner – gratisapplikasjonen for 3D-romplanlegging.

Med pCon.planner kan du lage komplekse prosjekter på en veldig enkel måte. Programvaren tilbyr sofistikerte verktøy og et godt strukturert brukergrensesnitt som gjør det enkelt å designe rom etter dine behov med ulike romelementer som tak, gulv, vegger, dører, vinduer, trapper og takfall.

En av de fremtredende funksjonene til pCon.planner er den tilhørende nettkatalogen som tilbyr 3D-modeller av høy kvalitet for interiørdesignen til rommene dine. Dette betyr at du har tilgang til et omfattende bibliotek med møbler og andre dekorative gjenstander som enkelt kan integreres i designene dine.

Men det handler ikke bare om å lage imponerende design – pCon.planner lar deg også presentere planene dine i ulike formater, inkludert bilder, 360-graders panoramabilder, videoer eller 3D-projeksjoner. Dette betyr at du kan vise frem arbeidet ditt på en mest mulig effektiv måte.

En annen flott funksjon ved pCon.planner er støtten for import av formater som *.dwg, *.skp og *.3ds. Dette gjør det enkelt å integrere eksisterende planer i designene dine uten å måtte starte fra bunnen av.

Og hvis du trenger å eksportere planene dine til andre formater som PDF- eller OBJ-filer? Ikke noe problem – pCon.planner støtter disse også!

Alt i alt, hvis du leter etter et kraftig, men likevel intuitivt verktøy for å designe rom og lage fantastiske visualiseringer, trenger du ikke lete lenger enn til pCon.planner. Med sitt omfattende bibliotek av høykvalitetsmodeller og støtte for flere import-/eksportformater vil denne programvaren garantert bli en viktig del av enhver designers verktøysett!

Full spesifikasjon
Forlegger EasternGraphics
Utgiver-nettsted http://www.easterngraphics.com
Utgivelsesdato 2020-04-10
Dato lagt til 2020-04-10
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori CAD-programvare
Versjon 8.3
Os krav Windows, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 4758

Comments: