7-Zip (64-bit)

7-Zip (64-bit) 20.00

Windows / 7-Zip Software / 661342 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

7-Zip (64-bit) er en kraftig og effektiv programvare for arkivering og komprimering som lar deg arkivere og pakke ut filer på 64-biters operativsystem. Med sitt høye komprimeringsforhold i det nye 7z-formatet med LZMA-komprimering, er det et av de mest populære verktøyene i kategorien Utilities & Operating Systems.

Støttede formater

7-Zip støtter et bredt spekter av formater for pakking og utpakking, inkludert 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 og TAR. Den støtter også utpakking kun for formatene RAR, CAB, ISO, ARJ, LZH, CHM, MSI, WIM Z CPIO RPM DEB NSIS. For ZIP- og GZIP-formater gir spesifikt 7-Zip et komprimeringsforhold som er 2-10 ganger bedre enn det PKZip eller WinZip kan tilby.

Kompresjonsforhold

Det høye komprimeringsforholdet som tilbys av 7-Zip gjør det til et ideelt valg for brukere som trenger å komprimere store filer eller arkiver. Denne funksjonen sparer ikke bare diskplass, men reduserer også overføringstiden når du sender filer over internett eller andre nettverk.

Selvutpakkende evne

En annen flott funksjon ved denne programvaren er dens selvutpakkende evne for 7z-formatet. Dette betyr at du kan lage en kjørbar fil som automatisk trekker ut alt innholdet i arkivet ditt uten at det kreves at noen ekstra programvare installeres på målmaskinen.

Integrasjon med Windows Shell

En av de beste tingene med å bruke denne programvaren er integrasjonen med Windows Shell. Dette betyr at du enkelt kan få tilgang til alle funksjonene i dette verktøyet direkte fra Windows Utforsker uten å måtte åpne et eget programvindu.

Filbehandler og kommandolinjeversjon

I tillegg til integrasjonen med Windows Shell-grensesnittet; det er to andre måter du kan bruke dette verktøyet på: File Manager-versjonen som har et grafisk brukergrensesnitt (GUI) som ligner på Windows Utforsker; Kommandolinjeversjon som gir avanserte brukere mer kontroll over arkivene sine gjennom kommandolinjealternativer.

Konklusjon:

Alt i alt, hvis du leter etter et effektivt arkiveringsverktøy, så se ikke lenger enn til 7-Zip (64-bit). Med støtte for flere filformater inkludert RAR CAB ISO ARJ LZH CHM MSI WIM Z CPIO RPM DEB NSIS samt selvutpakkende muligheter; høye kompresjonsforhold sammenlignet med PKZip eller WinZip; integrering i windows shell-grensesnittet gjør det enkelt å bruke selv om du ikke er kjent med kommandolinjealternativer - det er noe her alle vil sette pris på!

Full spesifikasjon
Forlegger 7-Zip Software
Utgiver-nettsted http://www.7-zip.org
Utgivelsesdato 2020-04-09
Dato lagt til 2020-04-09
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Filkomprimering
Versjon 20.00
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 227
Totalt antall nedlastinger 661342

Comments: