Nitro Office

Nitro Office 2.0.2

Windows / Nitro Office / 67 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Nitro Office: Den gratis Office-programvaren for Windows-brukere

I dagens hektiske forretningsverden er det viktig å ha de riktige verktøyene for å få jobben gjort. Enten du er en liten bedrift eller et stort selskap, er det avgjørende å ha tilgang til pålitelig og effektiv kontorprogramvare. Nitro Office er en gratis kontorprogramvarepakke som tilbyr brukere et alternativ til Microsoft Office, Google Docs, Google Sheets og Google Slides.

Nitro Office er designet med tanke på alle nivåer av brukere. Den inkluderer en fullverdig Word-dokumentredigerer kalt Writer, et intuitivt regnearkprogram kalt Calc, et imponerende presentasjonsverktøy for lysbildefremvisning kalt Impress, og et tegne- og diagramprogram kalt Draw. Med Nitro Offices omfattende utvalg av funksjoner og muligheter, er det den perfekte løsningen for bedrifter som leter etter kostnadseffektive alternativer til tradisjonell kontorprogramvare.

Forfatter: The Ultimate Word Document Editor

Nitro Writer har alle funksjonene du trenger for å lage profesjonelt utseende dokumenter raskt og enkelt. Fra tekstbehandling til skrivebordspublisering, Nitro Writer har alt du trenger for å uttrykke ideene dine fritt og vise frem kreativiteten din.

Med sine fullfunksjonsfunksjoner for redigering av word-dokumenter lar Nitro Writer deg enkelt lage indekser og tabeller i dokumenter. Den tilbyr også et bredt utvalg av dokumentdesignalternativer som lar deg tilpasse arbeidet etter dine preferanser.

Calc: Det intuitive regnearkprogrammet

Calc er et intuitivt regnearkprogram som kommer med avanserte funksjoner som dataanalyse i sanntid med Scenario Manager. Det gjør det mulig for bedrifter i alle størrelser å enkelt samle inn data fra bedriftsdatabaser.

Calc er også utstyrt med innebygde maler som forbedrer arbeidseffektiviteten samtidig som de gir fleksible celleformateringsalternativer med en rekke stylingfunksjoner. I tillegg støtter Calc Microsoft Excel (.xlsx &. xls)-filer, noe som gjør det enkelt for brukere som allerede er kjent med Excel-regneark.

Imponer: Lag fremragende presentasjoner

Impress lar brukere lage enestående presentasjoner ved å bruke rikt innhold som bilder eller videoer mens de bruker brukervennlige tegneverktøy som tilfører stil og sofistikert uanstrengt. Impress støtter også flere skjermer gjennom Presenter Console, noe som gir presentatører mer kontroll over hvordan lysbilder presenteres under møter eller konferanser.

Med allsidige redigeringsfunksjoner tilgjengelig på Impress, inkludert kompatibilitet med Microsoft PowerPoint (.pptx &. ppt), har det aldri vært enklere å lage presentasjoner!

Tegn: Design flytskjemaer og nettverksdiagrammer

Nitro Draw gir alle nødvendige midler for å produsere alt fra raske skisser til tekniske tegninger som flytskjemaer eller til og med komplekse plantegninger! Med sin evne til å beregne lineære displaydimensjoner ved å importere bilder og lage bilder - det er ikke mye denne applikasjonen ikke kan gjøre!

Ubegrenset prøveperiode tilgjengelig nå!

Foreløpig tilbyr Nitro Office ubegrensede prøveperioder slik at bedrifter har god tid til å teste ut produktet før de forplikter seg fullt ut! Derimot; vær oppmerksom på at leverandøren forbeholder seg retten til å begrense visse funksjoner som utskriftsredigering, lagre fremtidige oppdateringer, så sørg for at du drar nytte mens du fortsatt er tilgjengelig!

Full spesifikasjon
Forlegger Nitro Office
Utgiver-nettsted https://www.nitrooffice.com
Utgivelsesdato 2020-04-07
Dato lagt til 2020-04-07
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Kontorsuiter
Versjon 2.0.2
Os krav Windows, Windows 10
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 67

Comments: