VB Decompiler

VB Decompiler 11.4

Windows / DotFix Software / 487132 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

VB Decompiler: Det ultimate verktøyet for å dekompilere og demontere Visual Basic-programmer

Hvis du er en utvikler som jobber med Visual Basic-programmer, vet du hvor viktig det er å ha de riktige verktøyene til din disposisjon. Enten du prøver å reversere et eksisterende program eller bare trenger å analysere koden, kan det å ha en pålitelig dekompilator og disassembler utgjøre hele forskjellen.

Det er her VB Decompiler kommer inn. Dette kraftige programvareverktøyet er utviklet spesielt for utviklere som jobber med programmer skrevet i Visual Basic 5.0 og 6.0, så vel som de som er skrevet på. NET-teknologi.

Med VB Decompiler kan du enkelt dekompilere programmer som er kompilert til tolket p-kode eller native kode. Selv om det ikke alltid er mulig å gjenopprette full kildekode fra maskininstruksjoner, kan VB Decompilers kraftige motor hjelpe med å analysere programmet selv i disse situasjonene.

Så hva gjør VB Decompiler? La oss se nærmere på noen av hovedfunksjonene:

Dekompilere P-kode til kildekode

En av de kraftigste funksjonene til VB Decompiler er dens evne til å gjenopprette kildekoden fra p-kode så mye som mulig nøyaktig. Selv om variabelnavn og enkelte funksjoner kanskje ikke dekompileres, lar denne funksjonen utviklere få en bedre forståelse av hvordan et eksisterende program fungerer.

Og når du har generert kildekode fra p-kode ved hjelp av VB Decompiler, kan du endre den etter behov før du prøver å kompilere den igjen.

Demontering av innfødt kode

Selv om det ikke alltid er mulig å gjenopprette full kildekode fra opprinnelige maskininstruksjoner, inneholder VB Decompiler en kraftig disassembler som kan hjelpe med å dekode de fleste monteringsinstruksjoner til sannsynlige Visual Basic-kommandoer.

Denne funksjonen lar utviklere analysere eksisterende programmer selv om de ikke har tilgang til den originale kildekoden. Og ved å forstå hvordan disse programmene fungerer på et lavere nivå, kan utviklere få verdifull innsikt i deres funksjonalitet og design.

Emulering av programmer

I tillegg til dekompilering og demontering, inkluderer VB Decompiler også en emulator som lar utviklere kjøre kompilerte programmer i selve programvaren.

Denne funksjonen gjør det enkelt for utviklere å teste ut ulike modifikasjoner eller endringer uten å ha tilgang til det originale utviklingsmiljøet som ble brukt til å lage det aktuelle programmet.

Andre nøkkelfunksjoner

I tillegg til disse kjernefunksjonene, er det flere andre funksjoner som gjør at VB Decompiler skiller seg ut blant andre utviklerverktøy:

- Støtte for både 32-biters og 64-biters Windows-operativsystemer

- Integrasjon med populære utviklingsmiljøer som Microsoft Visual Studio

- Et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for selv nybegynnere

- Regelmessige oppdateringer og feilrettinger basert på tilbakemeldinger fra brukere

Konklusjon: Det ultimate verktøyet for å jobbe med Visual Basic-programmer

Enten du prøver å reversere et eksisterende program eller bare trenger mer innsikt i hvordan det fungerer under panseret, er VB Decompiler et viktig verktøy for enhver utviklere som jobber med Visual Basic 5.0/6.0 eller. NET teknologibaserte applikasjoner.

Med sine avanserte dekompileringsmuligheter, kraftig demonteringsmotor og innebygd emulator, gir VB Decompiler alt som trengs for å effektivt analysere og endre eksisterende programmer.

Så hvorfor vente? Last ned VB Decompiler i dag og begynn å utforske kraften til dette viktige utviklerverktøyet!

Full spesifikasjon
Forlegger DotFix Software
Utgiver-nettsted http://www.dotfixsoft.com
Utgivelsesdato 2020-04-07
Dato lagt til 2020-04-07
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Feilsøkingsprogramvare
Versjon 11.4
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 38
Totalt antall nedlastinger 487132

Comments: