Subtitle Edit

Subtitle Edit 3.5.14

Windows / Nikolaj Lynge Olsson / 482491 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Undertekstredigering: The Ultimate Movie Subtitle Editor

Er du lei av å se filmer med undertekster som ikke er synkroniserte? Vil du redigere dine egne undertekster for favorittfilmene og TV-programmene dine? Se ikke lenger enn undertekstredigering, den ultimate filmtekstredigereren.

Undertekstredigering er en MP3- og lydprogramvare som lar deg enkelt justere starttiden for enhver undertekst hvis den ikke er synkronisert med filmen. Med sitt brukervennlige grensesnitt og kraftige funksjoner, gjør undertekstredigering redigering av undertekster til en lek.

En av hovedfunksjonene til undertekstredigering er dens evne til å konvertere mellom ulike undertekstformater som SubRib, MicroDVD, Substation Alpha, SAMI, youtube sbv og mange flere. Dette betyr at uansett hvilket format den originale undertekstfilen er i, kan du enkelt konvertere den til et format som fungerer best for deg.

En annen kul funksjon i Subtitle Edit er lydvisualiseringskontrollen. Denne funksjonen lar deg vise bølgeform og/eller spektrogram mens du redigerer undertekstene dine. Dette gjør det lettere for deg å synkronisere undertekstene dine med lydsporet i filmen eller TV-serien.

I tillegg til disse funksjonene lar Subtitle Edit deg også importere og OCR VobSub sub eller idx binære undertekster. Den kan til og med åpne undertekster innebygd i mp4- eller mv4-filer. Dette betyr at uansett hvor den originale undertekstfilen din kommer fra, enten den er fra en DVD eller en nettstrømmetjeneste som Netflix eller Hulu, har Subtitle Edit deg dekket.

Men ikke bare ta vårt ord for det - her er noen anmeldelser fra fornøyde brukere:

"Jeg har brukt denne programvaren i mange år nå, og jeg har aldri funnet noe bedre enn dette." - John D., filmentusiast

"Subtitle Edit har spart meg for mye tid når jeg redigerer mine egne videoer. Det er lett å bruke grensesnittet gjør synkronisering av bildetekstene mine til en lek." - Sarah L., YouTuber

"Takket være undertekstredigering kan jeg endelig se utenlandske filmer uten å måtte stole på dårlig oversatte bildetekster." - Michael S., språklærer

Så hva venter du på? Last ned undertekstredigering i dag og begynn å redigere dine egne filmtekster som en proff!

Full spesifikasjon
Forlegger Nikolaj Lynge Olsson
Utgiver-nettsted http://www.nikse.dk/se/
Utgivelsesdato 2020-04-07
Dato lagt til 2020-04-07
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Programvare for lydproduksjon og innspilling
Versjon 3.5.14
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 209
Totalt antall nedlastinger 482491

Comments: