Adobe Photoshop Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom 3.2

Windows / Adobe Systems / 766007 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Adobe Photoshop Lightroom er en kraftig digital fotoprogramvare som gjør redigering og organisering av bildene dine enklere, raskere og mer fantastisk. Med det ikke-destruktive redigeringsmiljøet kan du eksperimentere med bildene dine uten å bekymre deg for å miste originalbildet. Enten du er en profesjonell fotograf eller en amatørentusiast, har Lightroom alt du trenger for å perfeksjonere bildene dine.

En av hovedfunksjonene til Lightroom er dens avanserte kontroller for tone, kontrast, farge og mer. Med disse verktøyene for hånden kan du finjustere alle aspekter av bildene dine for å lage fantastiske bilder som virkelig skiller seg ut. Og fordi Lightroom bruker en ikke-destruktiv redigeringsprosess, kan du alltid gå tilbake og gjøre endringer senere om nødvendig.

Det er også enkelt å organisere alle bildene dine med Lightrooms nøkkelord og samlingsfunksjoner. Du kan enkelt kategorisere og finne alle favorittbildene dine på ett sted, slik at de alltid er innen rekkevidde når du trenger dem.

Fremkall-modulen i Lightroom gjør det mulig å gjøre enda mer presise justeringer av hvert bilde. Dette inkluderer beskjæring av bilder for å fjerne uønskede elementer eller justere komposisjonen; fargekorrigeringsverktøy for å justere hvitbalanse eller metningsnivåer; verktøy for fjerning av flekk for å fjerne flekker eller andre ufullkommenheter; tonejusteringer som lysstyrke eller kontrast; eksponeringsjusteringer som gjenoppretting av høylys/skygger osv.

En annen unik funksjon i Adobe Photoshop Lightroom er hvordan den håndterer lagring av filer. I stedet for å lagre individuelle filer som tradisjonelle fotoredigerere gjør (som tar opp verdifull lagringsplass), eksporterer brukere nye sett med filer som inkluderer Develop-moduljusteringer bare når de er klare til å dele arbeidet sitt med andre online/offline.

Lightroom-eksport støtter en rekke filformater som egner seg for forskjellige formål, for eksempel JPEG-er som er flotte for deling på nettet, mens TIFF-er er ideelle for trykte publikasjoner der høykvalitetsoppløsning kreves.

Alt i alt tilbyr Adobe Photoshop Lightroom et uovertruffent nivå av kontroll over digital fotografering, noe som gjør det til et viktig verktøy i enhver fotografs verktøysett, enten de nettopp har startet opp eller har mange års erfaring under beltet!

Anmeldelse

Adobe Photoshop Lightroom er et kraftig og allsidig program for å redigere og forbedre bildene dine, samt kompilere dem til en lysbildefremvisning. Med et intuitivt grensesnitt og mange innebygde tips underveis, gjør dette programmet avanserte redigeringsfunksjoner tilgjengelig for alle erfaringsnivåer.

Fordeler

Fint grensesnitt: Denne appen gir deg et stort visningsområde, noe som er fint når du jobber med å perfeksjonere et bilde. Men det betyr ikke at du må ofre tilgjengeligheten til verktøyene du bruker mest. I stedet er disse pent plassert til venstre og høyre for visningsområdet, og sammenleggbare menyer holder alt innen rekkevidde.

Direkte opplastinger: I tillegg til bilderedigering og oppretting av lysbildeserier, lar dette programmet deg også lage HTML- eller Flash-gallerier. Når de er ferdige, kan disse lastes opp direkte til nettstedet ditt rett fra appen.

Fotobøker: En annen fin funksjon er muligheten til å bestille fysiske fotobøker gjennom appen. Du kan velge å få disse skrevet ut av Blurb, eller du kan formatere dem for å eksportere som PDF og deretter skrive dem ut selv.

Ulemper

Tekstfarge: Noe av teksten i dette programmet kan til tider være vanskelig å lese på grunn av mangelen på kontrast til den svarte bakgrunnen som dominerer grensesnittet. Dette gjelder spesielt tipsene, som er svært nyttige, men som er skrevet ut i grått i et svart popup-vindu.

Bunnlinjen

Adobe Photoshop Lightroom er et godt alternativ for nybegynnere så vel som veteraner. Den tilbyr en omfattende liste over funksjoner i en intuitiv og attraktiv pakke, og den har også noen fine tillegg. Du kan prøve denne appen gratis i 30 dager, selv om du må opprette en gratis konto hos Adobe for å gjøre det. Hvis du ønsker å kjøpe en full lisens, koster det $178,77.

Redaktørens merknad: Dette er en gjennomgang av prøveversjonen av Adobe Photoshop Lightroom 4.4.

Full spesifikasjon
Forlegger Adobe Systems
Utgiver-nettsted https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Utgivelsesdato 2020-04-06
Dato lagt til 2020-04-06
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Media Management
Versjon 3.2
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows, Windows 7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 143
Totalt antall nedlastinger 766007

Comments: