WordWeb

WordWeb 9.05

Windows / WordWeb Software / 12412919 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

WordWeb – Din ultimate frakoblede engelske ordbok og synonymordbok

Er du lei av å hele tiden bytte mellom ulike programmer for å slå opp ord? Vil du ha en omfattende ordbok og synonymordbok som kan nås offline? Se ikke lenger enn WordWeb, den ultimate pedagogiske programvaren for alle dine språkbehov.

Med over 160 000 rotord og 222 000 sanser, er WordWeb et kraftig verktøy som kan hjelpe deg med å finne definisjoner, synonymer, relaterte ord, uttale og brukseksempler med bare ett klikk. Enten du er en student som ønsker å forbedre vokabularet ditt eller en profesjonell forfatter som søker inspirasjon til ditt neste prosjekt, har WordWeb deg dekket.

Ett-klikks oppslag i et hvilket som helst Windows-program

Borte er tiden da du måtte søke manuelt etter definisjoner på Google eller bla gjennom sider med ordbøker. Med WordWebs ett-klikks oppslagsfunksjon, er alt som trengs et enkelt høyreklikk på et hvilket som helst ord i et hvilket som helst Windows-program for å få øyeblikkelig tilgang til definisjonen. Dette betyr at uansett om du leser en artikkel på nettet eller jobber med et dokument i Microsoft Word, har det aldri vært enklere å finne betydningen av ukjente ord.

Definisjoner, synonymer og relaterte ord

WordWeb gir ikke bare definisjoner, men tilbyr også synonymer og relaterte ord for hver oppføring. Denne funksjonen lar brukere utvide vokabularet sitt ved å utforske forskjellige måter å uttrykke seg på mens de skriver eller snakker. For eksempel, hvis du søker etter synonymer til "glad", vil WordWeb tilby alternativer som "gledelig", "innhold", "fornøyd" blant andre.

Uttale og brukseksempler

Har du problemer med å uttale visse ord? Ikke nå lenger! Med WordWebs innebygde funksjon for lyduttale kan brukere lytte til hvordan hvert ord uttales riktig av morsmål. I tillegg er det gitt brukseksempler slik at brukere kan forstå hvordan hvert ord brukes i kontekst.

Kryssvis raskt Wikipedia og andre

I tillegg til å gi offline tilgang til den omfattende databasen med rotord og sanser; når nettbrukere har rask tilgang til nettreferanser som Wikipedia-leksikon som gir tilleggsinformasjon om spesifikke emner relatert til søkte termer.

Legg til Oxford Chambers And Collins Dictionaries

For de som trenger mer spesialiserte ordbøker utover det som følger med programvarepakken; Oxford Chambers And Collins Dictionaries kan enkelt legges til i løpet av sekunder fra selve applikasjonen, noe som gjør den enda mer allsidig enn noen gang før!

Konklusjon:

For å konkludere; Hvis du leter etter en brukervennlig, men likevel omfattende programvarepakke for ordbok/synonymordbok, trenger du ikke lete lenger enn til Wordweb! Den er perfekt for studenter som trenger hjelp med lekser eller profesjonelle som ønsker rask tilgang uten å ha flere vinduer åpne samtidig!

Full spesifikasjon
Forlegger WordWeb Software
Utgiver-nettsted http://www.wordwebsoftware.com/
Utgivelsesdato 2021-01-19
Dato lagt til 2021-01-19
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Språkprogramvare
Versjon 9.05
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 143
Totalt antall nedlastinger 12412919

Comments: