Simplenote

Simplenote 1.15

Windows / Automattic / 1036 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Simplenote: Den ultimate produktivitetsprogramvaren for å ta notater

Er du lei av å sjonglere med flere notatbøker, klistrelapper og papirlapper bare for å holde styr på tankene og ideene dine? Simplenote er løsningen du har lett etter. Denne lette, rene og gratis produktivitetsprogramvaren er utviklet for å hjelpe deg med å holde alle notatene dine på ett sted – uansett hvor du er eller hvilken enhet du bruker.

Med Simplenote er det ingen knapper å trykke på eller kompliserte innstillinger å konfigurere. Det bare fungerer. Notatene dine holdes automatisk oppdatert på alle enhetene dine, slik at du kan få tilgang til dem når som helst og hvor som helst. Enten du bruker telefonen, nettbrettet, bærbar PC eller stasjonær datamaskin – Simplenote har dekket deg.

Øyeblikkelig søking og enkle etiketter

Noe av det beste med Simplenote er hvor enkelt det er å finne det du leter etter. Med umiddelbare søkefunksjoner innebygd, har det aldri vært enklere å finne et spesifikt notat. Bare skriv inn et nøkkelord eller en setning relatert til notatets innhold og se at det dukker opp umiddelbart.

I tillegg til å søke etter nøkkelord eller fraser, lar Simplenote også brukere merke notatene sine med enkle etiketter som gjør organisasjonen til en lek. Enten det er arbeidsrelaterte notater som må kategoriseres etter prosjektnavn eller personlige funderinger som krever merking etter emne – tagger gjør det enkelt å finne akkurat det du trenger når du trenger det.

Del tankene dine på en enkel måte

Simplenote er ikke bare flott for å holde styr på dine egne tanker; det er også et utmerket verktøy for å dele ideer med andre. Trenger du å samarbeide om et prosjekt med kollegaer? Ikke noe problem! Bare del en liste via e-post eller lenke, så kan alle bidra med sine egne tanker i sanntid.

Eller kanskje det er noe viktig som må kommuniseres raskt – som instruksjoner om hvordan du fullfører en oppgave på jobben eller påminnelser om kommende arrangementer hjemme? Med Simplenotes delingsfunksjoner for hånden, kan det ikke være enklere å få ut budskapet.

Sikkerhetskopier når du trenger dem

Vi har alle vært der før: slettet et viktig notat ved et uhell vi trodde vi ikke trengte lenger, først senere oppdaget vi at vi gjorde det! Med Simplenotes sikkerhetskopieringsfunksjon vil dette ikke være et problem lenger, da hver gang endringer gjøres, blir de sikkerhetskopiert automatisk, slik at brukere om nødvendig enkelt kan dra versjonsglidebryteren tilbake i tid til de finner versjonen de vil ha!

Misplasser aldri en viktig tanke igjen

Med sitt intuitive grensesnittdesign kombinert med kraftig søkefunksjonalitet - vil feilplassering av viktig informasjon bli en saga blott! Brukere kan skrive hva de leter etter i søkefeltet for listevisning, som oppdateres umiddelbart og viser relevante resultater fra alle enhetene deres!

Helt gratis - ingen skjulte kostnader!

Kanskje en av de mest tiltalende aspektene ved å bruke Simplenotes er kostnadene - helt gratis! Det er ingen skjulte kostnader forbundet med denne programvaren overhodet, noe som betyr at brukerne ikke trenger å bekymre seg for å bli belastet ekstra avgifter nedover!

Konklusjon:

Avslutningsvis tilbyr Simplnotes alt noen kan ønske seg av produktivitetsprogramvare designet spesielt rundt å ta effektive notater uten at unødvendige ringeklokker kommer i veien! Dens intuitive grensesnittdesign kombinert med kraftig søkefunksjonalitet gjør det raskt og enkelt å finne informasjon, mens den automatiske synkroniseringen sikrer at brukerne alltid har tilgang uansett om de jobber hjemmefra på sin stasjonære datamaskin i lunsjpausen med mobilenhet mens de er ute og løper ærend osv.! Men best av alt? Det er helt gratis, noe som betyr at alle kan begynne å dra nytte av det i dag uten å bekymre deg for skjulte kostnader!

Full spesifikasjon
Forlegger Automattic
Utgiver-nettsted http://automattic.com/
Utgivelsesdato 2020-03-30
Dato lagt til 2020-03-30
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Programvare for kalender og tidsstyring
Versjon 1.15
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 1036

Comments: