Alarmr : Digital wake up clock for Android

Alarmr : Digital wake up clock for Android 1.1

Android / r3app / 5 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Alarmr: Digital Wake Up Clock for Android

Er du lei av å våkne til den samme gamle kjedelige alarmtonen hver morgen? Sliter du med å komme deg ut av sengen i tide? Se ikke lenger enn til Alarmr, den perfekte alarmappen for å lyse opp dagen din og bli kvitt hverdagslige morgener.

Med et bredt spekter av avanserte funksjoner er Alarmr mer enn bare en enkel vekkerklokke. Denne appen tilbyr en søvntimer, ubegrensede alarmer, lommelykt, væroppdateringer, nyhetsoppdateringer og verdensklokke. Det er alt du trenger for å starte dagen riktig.

Noe av det beste med Alarmr er det intuitive og brukervennlige grafiske grensesnittet. De livlige temaene lar brukerne velge fra et bredt utvalg av lekre design og skape et helt nytt utseende som passer stilen deres. Du kan stille inn ubegrensede alarmer og velge favorittsangen din eller tilpasset bakgrunnslyd for hver enkelt. Tross alt er det vårt konstante forsøk på å sørge for at du får den beste vekking enn noen gang før.

Har du noen gang avvist en alarm i søvne? Med Alarmr vil dette ikke skje igjen. Innovative tilfeldige utfordringer som Math-puslespill, Number Scroller og Shake It med alarmene dine sørger for at du kommer deg opp fra sengen i tide. Disse utfordringene er laget for å holde sinnet ditt aktivt, slik at du ikke sovner igjen etter å ha slumret.

For de som sliter med å sovne om natten, tilbyr Alarmr noen ferdige løsninger også! Vurder å prøve ut sleep timer som hjelper deg å sovne og lytte til favorittmusikken din uten å bekymre deg for å slå av musikken manuelt senere.

Designet med brukeropplevelse i tankene, Alarmr er bare den smarte måten å våkne på! Enten det er å gjøre seg klar til jobb eller skole eller bare starte en ny dag hjemme - denne appen har alt dekket!

Egenskaper:

- Sleep Timer: Sovner og lytter til musikk uten å bekymre deg for å slå den av manuelt.

- Ubegrensede alarmer: Still inn så mange alarmer som nødvendig.

- Egendefinert bakgrunnslyd: Velg fra hvilken som helst sang eller lydeffekt som er tilgjengelig på enheten.

- Tilfeldige utfordringer: Hold deg våken ved å løse matematiske gåter eller bla gjennom tall.

- Levende temaer: Velg mellom ulike temaer tilgjengelig i appen.

- Væroppdateringer: Få væroppdateringer i sanntid direkte i appen.

- Nyhetsoppdateringer: Hold deg oppdatert med siste nyhetsoverskrifter direkte i appen.

- Verdensklokker: Sjekk gjeldende tid i forskjellige deler av verden.

Hvorfor velge Alarmr?

Alarmr er mer enn bare en vanlig vekkerklokke; den er designet spesielt for folk som vil ha noe mer avansert, men likevel lett å bruke når de våkner hver morgen. Med sine innovative funksjoner som tilfeldige utfordringer og tilpassbare bakgrunnslyder - det har aldri vært noe lignende før!

Det intuitive grensesnittet gjør det raskt og enkelt å sette opp nye alarmer, samtidig som det gir tilgang til væroppdateringer og nyhetsoverskrifter i sanntid, slik at brukere kan holde seg informert gjennom dagen fremover! Pluss med ubegrensede alarmer tilgjengelig til enhver tid - det er egentlig ikke noe annet som ligner på det vi tilbyr her på AlarmR!

For å konkludere:

Hvis det å våkne tidlig alltid har vært en utfordring for deg, kan du ikke lete lenger enn vår digitale vekkerklokke kalt "AlarmR". Våre innovative funksjoner vil bidra til at det blir en mindre skremmende oppgave å komme seg ut hver morgen! Så hvorfor vente? Last ned nå og begynn å nyte bedre morgener i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger r3app
Utgiver-nettsted http://www.r3app.com/
Utgivelsesdato 2014-09-05
Dato lagt til 2014-09-05
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Alarmer og klokkeprogramvare
Versjon 1.1
Os krav Android
Krav Android 3.0 and up
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 5

Comments:

Mest populær