U-Tranz

U-Tranz 2.0

Windows / Mohammed Javith Akthar / 26 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

U-Tranz: Den ultimate løsningen for sikker og effektiv fildeling

I dagens digitale tidsalder har fildeling blitt en integrert del av hverdagen vår. Enten det er å dele dokumenter med kolleger eller overføre store mediefiler til venner og familie, trenger vi alle en pålitelig og effektiv måte å dele filer på. Imidlertid begrenser de fleste applikasjonene basert på UDP fildeling opp til 64kb, noe som gjør overføringen mindre effektiv på store filer. Det er her U-Tranz kommer inn - en gratis applikasjon utviklet på egenskapene til UDP som tillater overføring av ubegrenset filstørrelse.

U-Tranz er et kraftig verktøy som er designet for å gjøre fildeling enkel, sikker og effektiv. Med sine avanserte funksjoner og muligheter er U-Tranz raskt i ferd med å bli en av de mest populære internettprogramvarene som er tilgjengelige i dag.

En av nøkkelfunksjonene som skiller U-Tranz fra andre fildelingsverktøy er dens evne til å håndtere ubegrensede filstørrelser. Dette betyr at du kan dele selv de største filene uten noen begrensninger eller begrensninger. Enten du sender høyoppløselige bilder eller store videofiler, kan U-Tranz håndtere det hele enkelt.

Men det er ikke alt – U-Tranz kommer også utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner som sikrer at dataene dine forblir trygge og sikre under overføring. Applikasjonen implementerer Government Standard Security Algorithms (AES-256*/RSA-2048 og SHA-512) for sikker deling av enorme filer på tvers av forskjellige arbeidsstasjoner.

Dette sikkerhetsnivået sikrer at dataene dine forblir beskyttet mot nysgjerrige øyne under transport. Så enten du sender sensitive forretningsdokumenter eller personlige bilder, kan du være trygg på at de er sikret mot uautorisert tilgang.

En annen flott funksjon ved U-Tranz er dens kompatibilitet med Java Runtime Environment (JRE). Dette verktøyet programmert i JAVA krever Java Runtime Environment for å bruke dette verktøyet som gjør det tilgjengelig på tvers av flere plattformer inkludert Windows, Mac OS X, Linux/Unix-systemer etc.

Med sitt brukervennlige grensesnitt og intuitive design, kan det ikke være enklere å bruke U-Tranz. Bare last ned applikasjonen til enheten(e), installer JRE om nødvendig og begynn å bruke den med en gang! Du vil være i stand til å sende/motta ubegrensede filer sikkert i løpet av minutter!

Avslutningsvis tilbyr U-tranZ en enestående kombinasjon av hastighet, enkelhet og sikkerhet, noe som gjør det til et ideelt valg for alle som leter etter en pålitelig løsning for deres fildelingsbehov. Så hvorfor vente? Last ned nå!

Full spesifikasjon
Forlegger Mohammed Javith Akthar
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2014-04-21
Dato lagt til 2014-04-01
Kategori Internett-programvare
Underkategori P2P- og fildelingsprogramvare
Versjon 2.0
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8
Krav Java Runtime Environment 7, Java Cryptography Extension (JCE) Unlimited Strength Jurisdiction Policy Files 7
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 26

Comments: