PicAround for Android

PicAround for Android 1.0

Android / PicAround / 10 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

PicAround for Android er en digital fotoprogramvare som lar deg ta og dele hendelsesbildene dine umiddelbart. Med denne mobilkameraappen kan du velge arrangementet du deltar på fra en liste over lokale arrangementer og begynne å fange øyeblikket med PicAround-kameraet. Den beste delen? Alle bilder tatt av alle på arrangementet lagres umiddelbart i et delt album.

Enten det er en bursdagsfest, bryllup eller en annen spesiell anledning, gjør PicAround det enkelt å fange og dele minner med venner og familie. Ikke mer å vente på at alle skal sende bildene sine eller bla gjennom sosiale medier for å prøve å finne dem – med PicAround er alle bildene samlet på ett sted.

Men hva om du er vertskap for et arrangement? Ikke noe problem! Du kan registrere arrangementet ditt gratis med PicAround, og alle gjestenes livebilder vil bli delt på et felles album umiddelbart. Dette betyr at selv om du er opptatt med å være vertskap eller mingle med gjester, vil du ikke gå glipp av noen av de morsomme øyeblikkene andre har fanget.

PicAround tilbyr også ulike funksjoner som forbedrer opplevelsen av å ta bilder. For eksempel er det et alternativ for å legge til filtre før du tar bilder, slik at de ser enda bedre ut når de deles på nettet. I tillegg er det et alternativ for å legge til bildetekster eller hashtags slik at folk enkelt kan finne dem når de søker på nettet.

En annen flott funksjon ved PicAround er det brukervennlige grensesnittet som gjør det enkelt for alle å bruke uavhengig av deres tekniske ekspertisenivå. Appen er utformet på en slik måte at alt er enkelt fra å velge hendelser til å ta bilder og dele dem på nettet.

Når det gjelder kompatibilitet, fungerer PicAround sømløst på Android-enheter, noe som gjør den tilgjengelig for millioner av brukere over hele verden som eier Android-smarttelefoner eller -nettbrett.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig digital fotoprogramvare som tillater umiddelbar deling av bilder tatt på arrangementer, så ikke se lenger enn til PicAround for Android! Det er perfekt enten du deltar på et arrangement som gjest eller er vert for et selv – uansett; denne appen har alt dekket!

Full spesifikasjon
Forlegger PicAround
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2013-05-28
Dato lagt til 2013-05-28
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Fotodeling og publisering
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 10

Comments:

Mest populær