VideoCam Portable

VideoCam Portable 1.0

Windows / Cristea Aurel Ionut / 156 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

VideoCam Portable: Den ultimate digitale fotoprogramvaren for å ta bilder og videoer

Leter du etter en virtuell fangstenhet som kan sende video og bilder til favorittapplikasjonene dine? Se ikke lenger enn til VideoCam Portable, den ultimate programvaren for digitale bilder designet for å møte alle dine behov for bilde- og videoopptak.

Enten du bruker Yahoo Messenger, Skype, Graphstudio eller MSN Messenger, er VideoCam Portable den perfekte løsningen for å ta bilder og videoer av høy kvalitet. Med sine avanserte funksjoner og brukervennlige grensesnitt gjør denne programvaren det enkelt å streame video ved hjelp av en virtuell enhet.

For å komme i gang med VideoCam Portable, åpne bare egenskapene til enheten og klikk "åpne mediefil". Hvis alt fungerer som det skal, vil videoen din streames når applikasjonen krever videorammer. Og hvis du vil streame bilder i stedet for videoer? Ikke noe problem! Bare åpne egenskapene til enheten igjen og klikk "åpne bildefil" i stedet. Så lenge alt er satt opp riktig, vil bildet ditt streames ved behov.

En av de beste tingene med VideoCam Portable er støtten for BMP- og JPG-bildeformater. Dette betyr at uansett hvilken type bilde du vil ta eller streame, har denne programvaren deg dekket. Og fordi den støtter alle videoformater som støttes av Directshow (et multimedierammeverk som brukes av Microsoft Windows), er det praktisk talt ingen grense for hva du kan gjøre med dette kraftige verktøyet.

Men det er ikke alt! I tillegg til sine imponerende muligheter som en virtuell fangstenhet, kommer VideoCam Portable også lastet med andre nyttige funksjoner designet for å gjøre livet ditt enklere. For eksempel:

- Den er lett: I motsetning til noen andre digitale fotoprogramvare der ute som er svulstige med unødvendige funksjoner eller krever mye systemressurser bare for å kjøre jevnt, er VideoCam Portable lett nok til at det ikke vil bremse datamaskinen din.

- Det kan tilpasses: Du kan justere ulike innstillinger i programmet (som oppløsning eller bildefrekvens) avhengig av hvilken type innhold du prøver å fange.

- Det er rimelig: Til tross for at det er fullpakket med avanserte funksjoner som vanligvis finnes i dyrere programmer på markedet i dag (som Adobe Photoshop), er VideoCam Portable rimelig priset slik at alle kan bruke det uten å bryte budsjettet.

Så enten du er en amatørfotograf som leter etter en enkel måte å ta fantastiske bilder på eller en profesjonell videofotograf som trenger pålitelige verktøy til enhver tid – ikke se lenger enn til VideoCam Portable! Med sitt intuitive grensesnitt og kraftige funksjoner som både bilde- OG videostrømmeverktøy - det er egentlig ikke noe annet som ligner det der ute i dag.

Full spesifikasjon
Forlegger Cristea Aurel Ionut
Utgiver-nettsted http://surodev.com/
Utgivelsesdato 2013-03-04
Dato lagt til 2013-03-05
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Fastvare for digitalkamera
Versjon 1.0
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 156

Comments: