Quest Camera for Windows 8

Quest Camera for Windows 8

Windows / QuestCamera.com / 93 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Quest Camera for Windows 8 er en digital fotoprogramvare som lar deg ta fantastiske bilder og videoer med ditt innebygde eller eksterne webkamera. Med et bredt utvalg av levende visuelle effekter, komplett sett med bilderedigeringsverktøy og tilgang til alle tilgjengelige innstillinger for webkameraenheter, inkludert lysstyrke, kontrast og fokus, er Quest Camera det perfekte verktøyet for alle som ønsker å ta fotograferingsferdighetene sine til neste nivå .

Enten du er en amatørfotograf som ønsker å eksperimentere med forskjellige visuelle effekter eller en profesjonell fotograf som trenger avanserte redigeringsverktøy, har Quest Camera alt du trenger. Med sitt intuitive grensesnitt og brukervennlige funksjoner har det aldri vært enklere å ta fantastiske bilder og videoer.

En av de fremtredende funksjonene til Quest Camera er samlingen av visuelle effekter. Velg mellom kanter, langeksponeringsbilder, videostabilisering og mer for å legge til et ekstra lag med kreativitet til bildene og videoene dine. Disse effektene er perfekte for å legge til dybde og dimensjonalitet til bildene dine eller lage unike time-lapse-videoer.

I tillegg til den imponerende samlingen av visuelle effekter, kommer Quest Camera også utstyrt med et komplett sett med bilderedigeringsverktøy. Juster vibrasjonsnivåer; fikse lysforhold; rette ut og beskjære bilder; trimme videoer; last dem opp direkte til Facebook – alt på én brukervennlig plattform.

En annen flott funksjon som tilbys av Quest Camera er muligheten til å sette opp en intervalltimer for time-lapse-fotografering. Denne funksjonen lar deg ta flere bilder over en periode med bestemte intervaller - perfekt for å lage fantastiske time-lapse-sekvenser som viser endringer i lys eller bevegelse over lengre perioder.

Med så mange funksjoner pakket inn i én programvarepakke, er det ikke rart hvorfor så mange fotografer velger Quest Camera som sin digitale fotoprogramvareløsning. Enten du nettopp har begynt eller har mange års erfaring under beltet, vil dette kraftige verktøyet hjelpe deg med å ta fotoferdighetene dine opp enda et hakk.

Så hva venter du på? Last ned Quest Camera i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger QuestCamera.com
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2013-01-15
Dato lagt til 2013-01-15
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Fastvare for digitalkamera
Versjon
Os krav Windows, Windows 8
Krav None
Pris $2.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 93

Comments: