Pet Pal (Trial) - Pet Manager for Android

Pet Pal (Trial) - Pet Manager for Android 1.7.1

Android / Apps on Toast / 37 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du en dyreeier som sliter med å holde styr på alle kjæledyrenes viktige detaljer og informasjon? Synes du det er vanskelig å huske når kjæledyrene dine trenger vaksinasjoner eller når de har sosiale arrangementer på vei? I så fall er Pet Pal den perfekte appen for deg!

Pet Pal er en nyskapende ny kjæledyrarrangør som lar deg lagre og holde styr på alle kjæledyrenes viktige detaljer, fra lisensnummer til bursdager, oppdretter og forsikringsdetaljer. Med det brukervennlige grensesnittet gjør denne appen det enkelt for kjæledyreiere å holde seg organisert og på toppen av kjæledyrenes behov.

En av de fremtredende egenskapene til Pet Pal er dens innebygde sosiale alternativer. Med bare noen få trykk kan du sende e-post eller dele profiler til kjæledyrene dine med veterinærer, familiemedlemmer eller venner på Facebook. Denne funksjonen gjør det enkelt for andre å få tilgang til viktig informasjon om kjæledyrene dine i nødstilfeller.

En annen flott funksjon ved Pet Pal er fotogalleriet. Du kan organisere alle kjæledyrenes bilder i individuelle mapper og legge til beskrivelser til hver enkelt. Deretter kan du raskt dele dem med venner via e-post eller sosiale medieplattformer som Facebook.

Men det er ikke alt! Pet Pal inkluderer også en påminnelsesfunksjon som lar deg lage varsler for enhver hendelse i kjæledyrets agenda med valgfrie lydvarsler. Hjemmesiden vil alltid vise de neste tre kommende påminnelsene slik at ingenting faller gjennom sprekken.

Og hvis du noen gang har behov for kjæledyrtjenester som veterinærklinikker, stellesalonger eller dyretrenere mens du er ute og går med dine loddene venner, ikke bekymre deg! Google maps er integrert i denne appen, så uansett hvor du er; å finne nærliggende tjenester har aldri vært enklere!

Pet Pal er tilgjengelig på flere språk, inkludert engelsk, spansk, fransk tysk nederlandsk, noe som gjør det tilgjengelig over hele verden! Og hvis det ikke er et språkalternativ tilgjengelig ennå - ikke bekymre deg, flere kommer snart!

Denne vakkert designede appen fungerer også bra på nettbrett, takket være den delte paneldesignen som gjør det enkelt å navigere gjennom forskjellige seksjoner.

Så hvorfor vente? Last ned Pet Pal i dag og dra nytte av vårt 24-timers gratis prøvetilbud! Hvis etter å ha prøvd det i denne perioden; hvis du er fornøyd, kjøp deretter for bare €1,99 - Det er på tide at både deg og kjæledyrene dine ER ORGANISERT OG STRESSFRI!

Full spesifikasjon
Forlegger Apps on Toast
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2012-11-26
Dato lagt til 2012-11-26
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Hobbyprogramvare
Versjon 1.7.1
Os krav Android
Krav Android 2.2 and up
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 37

Comments:

Mest populær