Mobile Andrio Free for Android for Android

Mobile Andrio Free for Android for Android 1.4.2

Android / Jorg Jahnke / 210 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Mobile Andrio Free for Android er et morsomt og spennende hopp-og-løp-spill som vil holde deg underholdt i timevis. Dette spillet er designet i stil med Super Mario og andre lignende spill, noe som gjør det perfekt for fans av klassiske plattformspillere.

Med åtte nivåer med økende vanskelighetsgrad, tilbyr Mobile Andrio Free for Android mange utfordringer for å holde deg engasjert. Hvert nivå er fylt med hindringer, fiender og power-ups som vil teste ferdighetene dine som spiller. Enten du er en erfaren spiller eller bare ser etter litt uformell moro, har dette spillet noe å tilby.

En av de flotte tingene med Mobile Andrio Free for Android er den enkle, men likevel vanedannende spillingen. Kontrollene er enkle å lære, men vanskelige å mestre, og gir deg en følelse av å ha oppnådd når du går videre gjennom hvert nivå. Grafikken er også førsteklasses, med fargerik bakgrunn og detaljerte karakterdesign som gir liv til spillverdenen.

I tillegg til kjernemekanikken i spillet, inkluderer Mobile Andrio Free for Android også flere funksjoner som forbedrer den generelle opplevelsen. For eksempel krever appen visse tillatelser for å vise annonser og aktivere Scoreloop-funksjoner som topplister og prestasjoner. Disse funksjonene legger til et ekstra lag med konkurranse og sosial interaksjon til spillet.

Totalt sett er Mobile Andrio Free for Android et utmerket valg hvis du leter etter en morsom og utfordrende plattformspiller på din mobile enhet. Med sin engasjerende spillmekanikk, fargerik grafikk og sosiale funksjoner som topplister og prestasjoner, har dette spillet alt du trenger for å holde deg underholdt mens du er på farten.

Nøkkelegenskaper:

- Hopp og løp-spill i stil med Super Mario

- Åtte nivåer av økende vanskelighetsgrad

- Enkle, men vanedannende kontroller

- Fargerik grafikk med detaljert karakterdesign

- Apptillatelser kreves for annonser og Scoreloop-funksjoner

Full spesifikasjon
Forlegger Jorg Jahnke
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2010-10-10
Dato lagt til 2010-10-11
Kategori Spill
Underkategori Plattformspill
Versjon 1.4.2
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 210

Comments:

Mest populær