Hue Library

Hue Library 1.0.3

Windows / Cleverbones / 1 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hue Library: The Ultimate Color Utility for kreative profesjonelle

Som grafisk designer vet du at farge er et av de viktigste elementene i arbeidet ditt. Enten du lager en logo, designer et nettsted eller jobber med et annet prosjekt, er det avgjørende å få de riktige fargene. Det er der Hue Library kommer inn.

Hue Library er et lett fargeverktøy designet spesielt for kreative fagfolk som deg. Den lar deg lage ubegrensede fargeprøver og biblioteker for å lagre samlinger av fargeprøver. Du kan åpne flere biblioteker samtidig og bruke rullehjulet til å raskt flytte mellom fargeprøver.

En av de beste tingene med Hue Library er evnen til å kopiere HTML-, RGB- og HSL-verdier med bare ett klikk. Dette betyr at du enkelt kan overføre farger mellom applikasjoner og holde oversikt over kundenes merkefarger.

En annen flott funksjon ved Hue Library er dens store fargeprøveforhåndsvisninger med detaljert fargeinformasjon. Du kan dobbeltklikke på hvilken som helst farge for å umiddelbart kopiere den til utklippstavlen eller feste vinduet slik at det alltid er øverst. Vinduet festes automatisk til kantene av skjermen, slik at det alltid er innen rekkevidde.

Hvis du trenger enda mer kontroll over fargene dine, har Hue Library en fargevelger på skjermen som lar deg velge farger fra hvor som helst på skjermen. Du kan bruke piltastene i fargevelgermodus for finkontroll eller finjustere fargene ved hjelp av en standard fargevelger.

Hue Library inkluderer også standard fargebiblioteker for Windows, iOS og Mac OS, slik at du ikke trenger å starte fra bunnen av hvis du ikke vil.

Best av alt? Det er ingen installasjon nødvendig! Bare last ned Hue Library og begynn å bruke det med en gang.

Hvorfor velge Hue Library?

Det er mange andre fargeverktøy der ute, men her er noen grunner til at vi synes Hue Library skiller seg ut:

1) Lett: I motsetning til noen andre programmer som tar opp mye plass på datamaskinen din eller reduserer ytelsen når du kjører i bakgrunnen - vil ikke Hue-biblioteket tynge systemressursene dine.

2) Enkel å bruke: Med et intuitivt grensesnittdesign - selv nybegynnere vil finne denne programvaren enkel å bruke.

3) Tilpassbar: Lag ubegrensede biblioteker og fargeprøver i henhold til krav.

4) Tidsbesparende: Med funksjoner som kopiering av HTML-koder og automatisk navngivning – spar tid mens du jobber med forskjellige prosjekter.

5) Kryssplattformkompatibilitet: Fungerer sømløst på tvers av Windows-, iOS- og Mac OS-plattformer.

Hvem kan dra nytte av å bruke Hue Library?

Enten du er en frilansdesigner som trenger en effektiv måte å administrere klientmerkefarger på eller en deltidsgrafisk designer på jakt etter et brukervennlig fargeverktøy - alle som jobber med farger regelmessig vil ha nytte av å bruke dette programmet.

Konklusjon

Avslutningsvis - hvis fargebehandling spiller en viktig rolle i arbeidet ditt som kreativ profesjonell, så ikke se lenger enn til "Hue-biblioteket". Det er et lett, men kraftig nok verktøy som tilbyr funksjoner som å lage ubegrensede fargepaletter/fargeprøver/biblioteker; kopiere HTML-koder; automatisk navngiving etc., noe som gjør det enklere enn noen gang før når du administrerer ulike prosjekter samtidig på tvers av ulike plattformer (Windows/iOS/Mac OS). Så hvorfor vente? Last ned nå!

Full spesifikasjon
Forlegger Cleverbones
Utgiver-nettsted https://www.cleverbones.co.uk
Utgivelsesdato 2020-02-18
Dato lagt til 2020-02-18
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Desktop Publishing Software
Versjon 1.0.3
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1

Comments: