Movavi Business Suite

Movavi Business Suite 20.0

Windows / Movavi / 7 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Ser du etter en omfattende videoprogramvarepakke som kan hjelpe deg med å forbedre produktiviteten og lage fantastiske markedsføringsvideoer? Se ikke lenger enn Movavi Business Suite, det ultimate videoredigerings- og konverteringsverktøyet for bedrifter i alle størrelser.

Med Movavi Video Business Suite får du tilgang til et bredt spekter av kraftige verktøy som kan hjelpe deg med å lage reklamevideoer, opplæringsprogrammer, produktanmeldelser eller til og med introdusere teamet ditt gjennom et kort klipp. Programvaren kommer med et intuitivt grensesnitt og rask eksporthastighet som gjør det enkelt å gjøre råprosjekter om til gjennomtenkte markedsføringsvideoer på kort tid.

En av de fremtredende funksjonene til Movavi Business Suite er skjermopptaksmulighetene. Med dette verktøyet kan du fange opp alt som skjer på skrivebordet ditt og forberede programvareanmeldelser av høy kvalitet eller spille inn webinarer. Du kan til og med legge over webkameravideo, ta opp lyd fra to kilder samtidig, inkludere markørbevegelser og tastaturaktivitet i videoen. Og med muligheten til å planlegge opptak måneder ut og ta skjermbilder som enkelt kan deles via YouTube eller Google Disk – det har aldri vært enklere å samarbeide med kolleger eller dele innhold med fremtidige publikum.

En annen flott funksjon ved Movavi Business Suite er multimediakonverteringsmulighetene. Med støtte for over 180 formater – inkludert maler som er spesielt utviklet for nesten alle smarttelefoner, nettbrett eller TV-modeller – er det ingen grunn til å bekymre seg for problemer med filkompatibilitet igjen! Og takket være SuperSpeed-modus som leder veien til tapsfri typekonvertering på kort tid!

Men det er ikke alt! I tillegg til disse kjernefunksjonene nevnt ovenfor; Movavi Business Suite inkluderer også verktøy som CD/DVD/Blu-ray-brenning; overføringsalternativer fra webkamera/VHS/TV-tunere; innebygd mediespillerfunksjonalitet; klippe/dele videoer i flere klipp; lage lysbildeserier med tema automatisk - noe som gjør det til en one-stop-shop-løsning for alle dine forretningsbehov!

Og hvis du er bekymret for at saksbehandlingstiden vil senke arbeidsflyten din? Ikke vær! Takket være støtte for banebrytende teknologier som NVIDIA®, AMD® og Intel® HD Graphics – filbehandling og eksport er en lek i Movavi Business Suite.

Avslutningsvis: Hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig videoredigeringspakke designet spesielt med tanke på bedrifter – ikke se lenger enn Movavi Video Business Suite! Med sin brede samling av tematiske klistremerker titler overganger bildetekst intuitive kontroller rask eksporthastighet hendig skjermopptaker multimedia-konverterer og mer – denne programvaren har alt som trengs av enhver bedriftseier som vil ha innholdsskapingsprosessen strømlinjeformet uten å ofre kvalitetsresultater.

Full spesifikasjon
Forlegger Movavi
Utgiver-nettsted http://movavi.com
Utgivelsesdato 2020-02-11
Dato lagt til 2020-02-11
Kategori Video programvare
Underkategori Programvare for videoredigering
Versjon 20.0
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 7

Comments: