10001 Cocktails for Android for Android

10001 Cocktails for Android for Android

Android / Red Droid Software / 551 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av de samme gamle drinkene på din lokale bar? Vil du imponere vennene dine med mixologiferdighetene dine? Se ikke lenger enn 10001 Cocktails for Android. Denne hjemmeprogramvaren gir tilgang til en online database med over 16000 drikkeoppskrifter, anmeldelser og anbefalinger.

Med 10001 Cocktails for Android kan brukere enkelt søke etter favorittdrinkene sine eller oppdage nye. Appen lar brukere filtrere søket etter ingredienser, type alkohol og til og med farge. Enten du er i humør for en klassisk martini eller en fruktig daiquiri, har denne appen deg dekket.

Men det er ikke alt – 10001 Cocktails for Android lar også brukere legge til nye drinkoppskrifter i databasen. Har du en hemmelig familieoppskrift som er gått i arv gjennom generasjoner? Del det med verden! Brukere kan også rangere eksisterende drinker og legge igjen kommentarer på favorittene deres.

Brukergrensesnittet er enkelt og intuitivt – selv nybegynnere bartendere vil føle seg komfortable med denne appen. Søkefunksjonen er rask og nøyaktig, noe som gjør det enkelt å finne akkurat det du leter etter. Og med regelmessige oppdateringer som legger til nye oppskrifter og funksjoner, er det alltid noe nytt å oppdage.

En av de beste tingene med 10001 Cocktails for Android er dens allsidighet. Enten du holder en fest hjemme eller ute på en bar med venner, har denne appen alt du trenger for å lage deilige cocktailer som vil imponere alle rundt deg.

Så hvorfor nøye deg med kjedelige drinker når du kan få tilgang til tusenvis av cocktailoppskrifter rett fra telefonen? Last ned 10001 Cocktails for Android i dag og begynn å blande noen fantastiske drinker!

Full spesifikasjon
Forlegger Red Droid Software
Utgiver-nettsted http://www.reddroid.com/
Utgivelsesdato 2010-01-17
Dato lagt til 2010-01-18
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Oppskriftsprogramvare
Versjon
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 551

Comments:

Mest populær