Cool Ben

Cool Ben 1.1

Windows / Falco Software / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

CoolBen er et spennende 2D-plattformspill som vil holde deg underholdt i timevis. Spillet har en alltid smilende og kul karakter ved navn Ben, som aldri tar av seg capsen. I dette spillet må du hjelpe Ben med å få krystalllukkeportalen til å fordrive monstrene som angrep den magiske byen hans.

Spillingen til CoolBen er enkel, men likevel utfordrende. Du kontrollerer Ben mens han hopper og løper gjennom ulike nivåer fylt med hindringer og fiender. Målet med hvert nivå er å nå slutten mens du samler mynter og power-ups underveis.

En av de fremtredende funksjonene til CoolBen er grafikken. Spillet har en fargerik og levende kunststil som bringer verden til live. Hvert nivå har sin egen unike design, fra frodige skoger til mørke grotter, noe som gjør at hver gjennomspilling føles frisk.

I tillegg til grafikken, har CoolBen også et imponerende lydspor som perfekt utfyller spillopplevelsen. Musikken endres avhengig av hva som skjer i spillet, og legger til enda et lag med fordypning.

Men det som virkelig skiller CoolBen fra andre plattformspillere er historien. Etter hvert som du går gjennom hvert nivå, vil du avdekke mer om Bens verden og hvorfor han er på dette oppdraget i utgangspunktet. Det gir en følelse av hensikt til handlingene dine utover bare å fullføre nivåer.

Alt i alt, hvis du leter etter en morsom og engasjerende plattformspiller med flotte bilder og lyddesign, trenger du ikke lete lenger enn til CoolBen!

Full spesifikasjon
Forlegger Falco Software
Utgiver-nettsted http://www.falcoware.com/
Utgivelsesdato 2020-01-20
Dato lagt til 2020-01-20
Kategori Spill
Underkategori Eventyrspill
Versjon 1.1
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments: