Smart Defrag

Smart Defrag 8.0.0.149

Windows / IObit / 25478168 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Smart Defrag: Den ultimate diskoptimereren for maksimal harddiskytelse

Er du lei av treg og treg ytelse fra datamaskinen? Ønsker du å optimalisere harddisken din for topp ytelse? Ikke se lenger enn Smart Defrag, den pålitelige, stabile, men likevel brukervennlige diskoptimalisatoren designet for å strømlinjeforme filene dine og akselerere tilgang til diskdata.

I motsetning til andre tradisjonelle diskdefragmenteringsprogrammer som bare gir defragmentering, strømlinjeformer Smart Defrag 6 filene dine intelligent basert på bruksfrekvens. Dette betyr at ofte brukte filer plasseres foran på harddisken for raskere tilgangstider. Med den forbedrede IObit-diskdefragmenteringsmotoren defragmenterer Smart Defrag ikke bare harddisken din, men trimmer også SSD-en din for å forbedre holdbarheten og øke tilgangstiden.

Smart Defrag er spesielt optimalisert for Windows 10 med en avansert filorganiseringsalgoritme. Dette gjør den kraftigere enn noen gang før i optimalisering av harddisker for topp ytelse. Men det er ikke alt – Smart Defrag 6 leverer også flere andre nyttige funksjoner for å gjøre den enda kraftigere.

Boot Time Defrag er en funksjon som kan bidra til å frigjøre mer okkupert RAM ved å defragmentere Windows-registeret under oppstartstid. Dette sikrer systemstabilitet samtidig som du kan tilpasse Boot Time Defrag etter dine behov. I mellomtiden sørger Auto Defrag og Scheduled Defrag for at diskene alltid er optimalisert til de høyeste ytelsesnivåene.

For spillere som krever ekstremt jevne spillopplevelser uten etterslep eller stamming, er Game Optimize designet spesielt med tanke på dem. Den optimerer spillrelaterte filer og prosesser slik at de kjører jevnt uten avbrudd eller bremser.

Til slutt, Disk Health er en funksjon som hjelper til med å overvåke diskstatus i sanntid, slik at du kan iverksette tiltak før problemer oppstår. Den gir informasjon om temperatursvingninger eller potensielle problemer med dårlige sektorer på harddisken, slik at du kan ta korrigerende tiltak før det er for sent.

Oppsummert er Smart Defrag et viktig verktøy for alle som ønsker å optimalisere datamaskinens harddiskytelse raskt og enkelt. Med sine avanserte funksjoner som Boot Time Defragmentation og Game Optimization-modus sammen med sanntidsovervåkingsfunksjoner gjennom Disk Health-funksjonen - vil denne programvaren holde systemet i gang jevnt til enhver tid!

Anmeldelse

Smart Defrag 3 treffer alle notatene du kan forvente av en defragger, men den er for aggressiv når det gjelder reklame. Den gir deg anbefalinger for andre programmer hver gang. Likevel veier det opp for plagene med ytelse som konkurrerer med de fleste defragmenteringsprogrammer for Windows.

Dette programmet prøver å erstatte Windows' standard defragmenteringswidget ved å være mer avansert og tilby flere stiler, funksjoner og tilpasninger. Vi tuller ikke med å erstatte det heller -- programmet vil slå av den vanlige defragmenteringen og installere andre programmer hvis du ikke fjerner merket for disse alternativene under installasjonen, så vær forsiktig. Når du har installert Smart Defrag 3, vil du være veldig fornøyd med dens futuristiske layout som tilbyr litt tilpasning og et fint harddiskkart som er en fryd å lese. Den lar deg også angi automatisk defragmentering og oppstartstid - men det kan være lurt å programmere dem til å skje når du ikke bruker datamaskinen, siden programmet tok over 30 minutter å defragmentere da vi testet det. Det var smart nok til å gjenkjenne SSD-en vår og ikke defragmentere den. Programmet har et «handlingssenter» som hevder å anbefale ytelsesfikser, men de er alle bare anbefalinger for andre programmer laget av appens utviklere.

Det er ikke som om disse programmene er dårlige, på noen måte, det er bare litt irriterende å se nonstop reklame for andre programmer. Utenom det og noe treg ytelse, tilbyr Smart Defrag 3 alt du ønsker i et defragmenteringsprogram. Det er en fin erstatning for Windows' standard og kan sammenlignes med toppprogrammer som Defraggler.

Full spesifikasjon
Forlegger IObit
Utgiver-nettsted http://www.iobit.com
Utgivelsesdato 2022-07-21
Dato lagt til 2022-07-21
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Systemverktøy
Versjon 8.0.0.149
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows 11, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 342
Totalt antall nedlastinger 25478168

Comments: