Nobeds Hotel System

Nobeds Hotel System 1.0

Windows / Nobeds.com / 4 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Nobeds Hotel System - Den ultimate løsningen for eiendomseiere og hotelleiere

Er du hotelleier eller eiendomsforvalter som ønsker å effektivisere driften og øke inntektene dine? Se ikke lenger enn til Nobeds.com, det gratis kanaladministrasjonssystemet som kobler alt det tilgjengelige inventaret ditt til folk over hele verden.

Med Nobeds kan du enkelt bestille ut og administrere alle rommene dine med bare noen få klikk. Denne kraftige programvaren automatiserer visse funksjoner som bestillinger, romservice, onlinereservasjoner, rengjøring, vedlikehold, banketter og mye mer. Det er den perfekte løsningen for travle hotelleiere som ønsker å oppnå mer på kortere tid.

En av de viktigste fordelene med å bruke Nobeds er at det lar deg trenge inn i nye markeder som tidligere var utenfor rekkevidde. Ved å koble hotell-/eiendomsbedriften din til kunder som ikke er innenfor ditt sted eller til og med i ditt land, kan du utvide rekkevidden og øke inntektene. Med denne funksjonen alene har Nobeds blitt et av de mest populære kanalstyringssystemene på markedet i dag.

Men hva skiller Nobeds fra andre lignende programvareløsninger? For det første er det helt gratis! Du trenger ikke å betale noen abonnementsavgifter eller skjulte avgifter - bare registrer deg for en konto og begynn å bruke den med en gang. I tillegg er den optimalisert for mobilbruk på alle plattformer; Androids iOS-vinduer.

En annen flott funksjon er at Nobeds gir deg full kontroll over hvem som ser varelageret ditt. Du kan angi priser i henhold til etterspørsel eller sesongmessige trender, samtidig som du sikrer at kun kvalifiserte gjester ser dem. Dette betyr at du aldri vil ha tomme rom igjen!

Nobeds gir også detaljerte analyserapporter som er viktige for å spore fremgang mot mål som beleggsgrad eller inntektsmål. Med denne innsikten tilgjengelig 24/7 gjennom dashbordgrensesnittet vårt tilgjengelig fra hvor som helst i verden med internettilgang, vil du kunne ta informerte beslutninger om hvordan du best optimaliserer tilgjengelige ressurser til enhver tid.

Programvaren er designet med tanke på brukervennlighet, så selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik, vil du finne det ganske intuitivt å navigere gjennom funksjonene. Enten du administrerer flere eiendommer samtidig eller bare ett lite boutiquehotell, gjør Nobeds brukervennlige grensesnitt det enkelt å administrere alt.

Avslutningsvis er Nobeds gratis kanalstyringssystem et viktig verktøy for alle som ønsker å strømlinjeforme driften og samtidig øke inntektspotensialet. Den tilbyr enestående fleksibilitet sammenlignet med andre lignende produkter på markedet i dag. Så hvorfor vente? Registrer deg nå og begynn å nyte fordelene i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Nobeds.com
Utgiver-nettsted https://nobeds.com
Utgivelsesdato 2019-12-09
Dato lagt til 2019-12-09
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Prosjektledelsesprogramvare
Versjon 1.0
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 4

Comments: