AVS Video Editor

AVS Video Editor 9.1.2.340

Windows / Online Media Technologies / 457316 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

AVS Video Editor: Det ultimate videoredigeringsverktøyet

Leter du etter et kraftig videoredigeringsverktøy som kan hjelpe deg med å lage fantastiske videoer med letthet? Se ikke lenger enn AVS Video Editor. Denne programvaren er utviklet for å hjelpe deg med å administrere videoene dine og gjøre dem om til profesjonelle mesterverk.

Med AVS Video Editor kan du åpne et bredt spekter av videoformater, inkludert AVI, MP4, DVD, WMV, 3GP, MOV, MKV og mer. Du kan også behandle videoene dine med forskjellige bildestørrelser som HD, Full HD, 2K Quad HD og 4K Ultra HD. Dette betyr at uansett hvilken type videoopptak du har eller hvilken oppløsning det er i - AVS Video Editor har dekket deg.

Men det er ikke alt – denne programvaren kommer fullpakket med over 300 videoeffekter og overganger som lar deg legge til kreativ stil til videoene dine. Enten det er å legge til tekstoverlegg eller bruke filtre for å forbedre fargene i opptakene dine - mulighetene er uendelige.

I tillegg til disse funksjonene lar AVS Video Editor deg også dele og slå sammen klipp sømløst. Du kan rotere opptakene dine hvis det ble skutt i en vanskelig vinkel eller stabilisere ustø opptak slik at det ser jevnt og profesjonelt ut.

Og hvis brenning av DVD-er eller Blu-ray-plater er noe som interesserer deg - så ikke se lenger enn til denne programvaren. Med bare noen få klikk på en knapp - AVS Video Editor gjør det enkelt for alle å lage høykvalitets DVD-er eller Blu-ray-plater fra de redigerte opptakene.

Men kanskje en av de beste tingene med denne programvaren er dens brukervennlighet. Selv om du er ny på videoredigering – det intuitive grensesnittet gjør det enkelt for alle å komme raskt i gang uten at det er nødvendig med noen forutgående erfaring.

AVS Video Editor er en del av den større pakken med verktøy som tilbys av AVS4YOU.com som inkluderer andre flotte produkter som lydredigerere og -konverterere, så vel som bilderedigerere også! Så uansett om lidenskapen din ligger i å lage musikkspor eller designe grafikk - her er det noe for enhver smak!

Avslutningsvis – Hvis du leter etter en alt-i-ett-løsning når det gjelder administrasjon og redigering av videoer, trenger du ikke lete lenger enn AVS Video Editor! Med sine kraftige funksjoner kombinert med det brukervennlige grensesnittet – vil denne programvaren sørge for at hvert øyeblikk fanget på kamera ser fantastisk ut!

Full spesifikasjon
Forlegger Online Media Technologies
Utgiver-nettsted http://www.avs4you.com
Utgivelsesdato 2019-11-25
Dato lagt til 2019-11-25
Kategori Video programvare
Underkategori Programvare for videoredigering
Versjon 9.1.2.340
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav DirectX 9.0c or later
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 34
Totalt antall nedlastinger 457316

Comments: