Incy POS for Android

Incy POS for Android 2.1.2

Android / IncyPOS / 3 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Incy POS for Android er et kraftig og omfattende skybasert salgsstedsystem designet for å møte behovene til småbedriftseiere. Med sine intuitive funksjoner, inkludert ordreadministrasjon, lagerstyring, innkjøp og analysemoduler, er Incy POS den perfekte løsningen for enhver detaljhandel.

En av de viktigste fordelene med Incy POS er at det er et offline-først-system. Dette betyr at selv om internettforbindelsen din går ned, kan du fortsatt behandle transaksjoner og administrere beholdningen din. Når internettforbindelsen din er gjenopprettet, vil alle data automatisk synkroniseres til skyen.

Incy POS tilbyr også en rekke funksjoner designet spesielt for små bedrifter. Hvis du for eksempel driver en restaurant eller juicebar, kan du bruke Incy POS til å administrere bestillinger og spore beholdning i sanntid. Du kan også sette opp egendefinerte menyer og prisstrukturer basert på tid på dagen eller ukedagen.

Hvis du driver et treningsstudio eller spa-/salongvirksomhet, kan Incy POS hjelpe deg med å administrere avtaler og bestillinger på en enkel måte. Du kan sette opp gjentakende avtaler for vanlige kunder eller opprette engangsbestillinger etter behov. I tillegg kan du med innebygde analyseverktøy spore kundeatferd over tid for å identifisere trender og ta informerte beslutninger om virksomheten din.

En annen nøkkelfunksjon ved Incy POS er skalerbarheten. Enten du nettopp har startet med et enkelt sted eller har flere lokasjoner i forskjellige byer eller land, tilbyr IncyPOS en omfattende SaaS-løsning som kan vokse med virksomheten din.

Med sitt brukervennlige grensesnitt og intuitive design gjør IncyPOS det enkelt for alle å komme i gang med å bruke dette kraftige salgsstedet med en gang. Og fordi det er skybasert programvare som kjører på Android-enheter (nettbrett), er det ingen grunn til å bekymre seg for dyre maskinvareoppgraderinger eller kompliserte installasjonsprosesser.

Alt i alt, hvis du leter etter et rimelig, men kraftig salgsstedssystem som tilbyr alle funksjonene små bedrifter trenger for å lykkes i dagens konkurranseutsatte marked, så trenger du ikke lete lenger enn til IncyPOS!

Full spesifikasjon
Forlegger IncyPOS
Utgiver-nettsted https://www.incypos.com
Utgivelsesdato 2019-11-01
Dato lagt til 2019-11-01
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Regnskap og faktureringsprogramvare
Versjon 2.1.2
Os krav Android
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 3

Comments:

Mest populær