Billiards Pyramid

Billiards Pyramid 1.0

Windows / Falco Software / 11 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Billiards Pyramid er et spill som tilbyr en realistisk simulering av Piramyd-biljard. Dette spillet kan spilles mot enten datamaskinmotstandere eller menneskelige spillere på samme PC, og det har flere spillebord å velge mellom. Med treningsmodus og trickskudd tilgjengelig, er dette spillet perfekt for både nybegynnere og avanserte spillere.

En av de fremtredende funksjonene til Billiards Pyramid er dens variasjon av tips om spillregler. Enten du foretrekker Small eller Big Russian, English, American Pool, har dette spillet deg dekket. I tillegg er det øvelser designet spesielt for nybegynnere og avanserte spillere.

Grafikken i Billiards Pyramid er også på topp. De animerte 3D-spillerne legger til et ekstra lag med realisme til spillopplevelsen. Programmet kommer også med en kraftig anti-aliasing-algoritme for køen og ballene som minimerer skjermkortressurser som kreves for å frigjøre dem til å brukes av andre deler av programmet.

Å spille i ulike innstillinger er en annen funksjon som skiller Billiards Pyramid fra andre biljardsimulatorer på markedet i dag. Du kan spille i uvanlige omgivelser med forskjellige roller tildelt hver spiller, noe som gjør det mer utfordrende enn noen gang før.

Alt i alt, hvis du leter etter en realistisk biljardsimulator som tilbyr mange muligheter for spilling, samtidig som den er enkel nok for nybegynnere å plukke opp raskt, så se ikke lenger enn til Billiards Pyramid!

Full spesifikasjon
Forlegger Falco Software
Utgiver-nettsted http://www.falcoware.com/
Utgivelsesdato 2019-10-25
Dato lagt til 2019-10-25
Kategori Spill
Underkategori Sportsspill
Versjon 1.0
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 11

Comments: