Black Holes for Android

Black Holes for Android 2.1

Android / Microsys Com. / 2 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Black Holes for Android er en pedagogisk programvare som tilbyr en unik og oppslukende 3D-simulering av de mystiske stjernene kjent som sorte hull. Denne appen er en del av vår serie med pedagogiske apper som tar sikte på å vise frem universets underverker på en interaktiv og engasjerende måte.

Med Black Holes kan brukere utforske fem forskjellige romlige scener og scenarier relatert til ulike typer sorte hull, fra vanlige til supermassive som det sorte hullet som ligger i kjernen av Melkeveien vår. Se for deg at du reiser i et raskt romskip som har nådd denne "mørke" stjernen, og observerer direkte dens akkresjonsskive og kretsende kropper.

En fremtredende funksjon ved Black Holes er den spesielle programvareoptimaliseringen designet for å redusere strømforbruket samtidig som den gir høykvalitetsgrafikk og jevn ytelse. I tillegg har denne appen enkle kommandoer som gjør det enkelt for brukere å navigere gjennom hver scene med letthet.

Brukere kan også dra nytte av funksjoner for zoom inn, zoom ut og automatisk rotering som lar dem komme nært og personlig med disse fascinerende himmelobjektene. Høydefinisjonsbildene kombinert med bakgrunnsmusikk skaper en oppslukende opplevelse for brukerne.

Et annet flott aspekt med Black Holes er at det ikke er noen annonser eller begrensninger på bruken. Brukere kan nyte alle aspekter av denne appen uten avbrudd eller begrensninger.

For de som ønsker en enda mer oppslukende opplevelse, tilbyr Black Holes VR-modus og gyroskopiske effektfunksjoner som lar brukere føle at de virkelig utforsker verdensrommet på egen hånd.

Samlet sett er Black Holes for Android en må-ha pedagogisk programvare for alle som er interessert i astronomi eller bare nysgjerrige på disse gåtefulle kosmiske fenomenene. Med sin fantastiske grafikk, brukervennlige grensesnitt og avanserte funksjoner som VR-modus og gyroskopisk effekt - vil den garantert gi timer på timer med underholdning samtidig som den gir deg opplæring i et av de mest fascinerende emnene innen vitenskap i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Microsys Com.
Utgiver-nettsted http://www.microsys.ro
Utgivelsesdato 2019-10-14
Dato lagt til 2019-10-14
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Science programvare
Versjon 2.1
Os krav Android
Krav None
Pris $1.00
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 2

Comments:

Mest populær