Boom 3D

Boom 3D 1.3.4

Windows / Global Delight / 10068 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Boom 3D er en revolusjonerende programvare for lydforbedring som tar lytteopplevelsen til neste nivå. Det er en systemomfattende volumforsterker og lydequalizer for Windows som tilbyr en oppslukende lydopplevelse gjennom vanedannende lydeffekter, personlige forhåndsinnstillinger for equalizer og imponerende volumøkning.

Med Boom 3D kan du forvandle Windows 10 til en komplett lydoase ved å optimalisere lydutgangen med avanserte funksjoner som oppslukende 3D-surroundlyd og avanserte equalizer-forhåndsinnstillinger. Enten du ser på filmer på Netflix, videoer på YouTube, hører på sanger på Spotify eller spiller spill, vil Boom 3D sørge for at du hører alle de uhørbare soniske detaljene i tredimensjonal klarhet.

Designet til Boom 3D er imponerende og futuristisk. Den har et slankt grensesnitt som er enkelt å navigere. Appen er designet med tanke på behovene til audiofile som ønsker rik lydkvalitet. Med Boom 3D installert på Windows-enheten din kan du nyte en forbedret lydopplevelse som aldri før.

En av de fremtredende funksjonene til Boom 3D er dens oppslukende 3D-surroundlydteknologi. Denne funksjonen skaper en virtuell surroundlydeffekt ved å simulere flere høyttalere rundt deg. Du kan velge mellom ulike forhåndsinnstillinger som kinosal eller konsertsal for å få ønsket effekt.

En annen imponerende funksjon ved denne programvaren er dens avanserte equalizer-forhåndsinnstillinger som lar brukere tilpasse lytteopplevelsen i henhold til deres preferanser. Du kan velge mellom ulike sjangere som rock, pop eller jazz og justere bass- og diskantnivåene deretter.

Boom 3D kommer også med en intelligent volumforsterker som forbedrer den generelle lydstyrken uten å forvrenge lydkvaliteten. Denne funksjonen sikrer at selv lavt volum kan høres uten tap av klarhet.

Programvaren støtter alle populære mediespillere, inkludert iTunes, Spotify, VLC mediespiller blant annet, noe som gjør den kompatibel med nesten alle typer mediefiler, inkludert MP4-er og MP3-er.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en ultimat løsning for å forbedre Windows-enhetens lydutgang, trenger du ikke lete lenger enn Boom 3D! Dens futuristiske design kombinert med kraftige funksjoner gjør den enestående programvare tilgjengelig i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Global Delight
Utgiver-nettsted http://www.globaldelight.com
Utgivelsesdato 2022-05-12
Dato lagt til 2022-05-12
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Mediaspillere
Versjon 1.3.4
Os krav Windows, Windows 10
Krav Windows 10 x64 bit
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 105
Totalt antall nedlastinger 10068

Comments: