AV Voice Changer Software Gold Edition

AV Voice Changer Software Gold Edition 7.0.71

Windows / AVSOFT / 427816 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

AV Voice Changer Software Gold Edition: Det ultimate verktøyet for lydmodifisering

Er du en medieelsker som ønsker å holde deg i forkant av lydteknologi? Vil du endre de nyeste sangene som er tilgjengelige på nettet eller bare ha det gøy i cyberspace? I så fall er AV Voice Changer Software Gold Edition det foretrukne verktøyet for deg.

Denne MP3- og lydprogramvaren er utviklet for å hjelpe brukere med å skape spennende samtalemiljøer for chat-sone-moro, telefonsamtaler eller mens de spiller spill online. Med AV Voice Changer Software Gold kan brukere endre stemmen sin i sanntid for å høres ut som en ung eller gammel mann, en sexy kvinne, den vakre stemmen til en baby, eller et uendelig antall andre varianter.

Men hva gjør at AV Voice Changer Software Gold skiller seg ut fra andre lydmodifikasjonsverktøy på markedet? La oss se nærmere på funksjonene og mulighetene.

Sanntids stemmeendring

En av de mest imponerende funksjonene til AV Voice Changer Software Gold er dens evne til å endre stemmen din i sanntid. Dette betyr at når du snakker inn i mikrofonen din, vil stemmen din endres umiddelbart. Du kan velge mellom dusinvis av forskjellige stemmer og effekter for å skape unike og underholdende samtalemiljøer.

Stemmeopptaker

AV Voice Changer Software Gold inkluderer også en innebygd stemmeopptaker som lar brukere spille inn sine modifiserte stemmer. Denne funksjonen er perfekt for å lage tilpassede ringetoner eller lydeffekter for videoer og presentasjoner.

Stemmeredigering

I tillegg til sanntids stemmeendring og opptaksmuligheter, inkluderer AV Voice Changer Software Gold også en kraftig stemmeredigerer. Dette verktøyet lar brukere finjustere sine modifiserte stemmer ved å justere tonehøyde, klangfarge og andre parametere.

Bakgrunnseffekter

For ytterligere å forbedre samtalemiljøet eller opptakene med denne programvarens muligheter; den kommer med bakgrunnseffekter som trafikkstøy lyder som bilhorn som tuter i nærheten som kan brukes under telefonsamtaler; omgivelseslyder som fuglekvitter som er perfekte for å skape avslappende atmosfærer; musikkspor som kan spilles av under chat-økter; og så videre!

Kompatibilitet med andre applikasjoner

AV Voice Changer Software Gold er kompatibel med de fleste populære direktemeldingsapplikasjoner som Skype®, Yahoo! Messenger®, AIM®, Google Talk™, Ventrilo®, TeamSpeak®, Mumble®, Discord® blant andre. Den fungerer også sømløst med mange populære videoredigeringsprogrammer som Adobe Premiere Pro CC®, Final Cut Pro X®, Sony Vegas Pro 13 ® blant andre.

Brukervennlig grensesnitt

Til tross for sine avanserte funksjoner og muligheter nevnt ovenfor; denne programvaren har et brukervennlig grensesnitt som gjør den tilgjengelig selv for nybegynnere som ikke har tidligere erfaring med å bruke lydmodifikasjonsverktøy. Det brukervennlige grensesnittet sikrer at alle kan begynne å bruke dette programmet med en gang uten problemer.

Konklusjon:

Alt i alt, hvis du leter etter et MP3- og lydprogramvareverktøy som tilbyr avanserte funksjoner som sanntids stemmeendringsevner sammen med opptaksalternativer pluss kompatibilitet på tvers av flere plattformer, så se ikke lenger enn AV Voice Changer Software Gold Edition! Enten du ønsker å modifisere sanger på nettet eller bare ha det gøy i cyberspace - dette programmet har alt som trengs for hånden!

Full spesifikasjon
Forlegger AVSOFT
Utgiver-nettsted http://www.audio4fun.com/
Utgivelsesdato 2019-09-27
Dato lagt til 2019-09-27
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Audio Plugins
Versjon 7.0.71
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 5
Totalt antall nedlastinger 427816

Comments: