TIS-100

TIS-100

Windows / Zachtronics Industries / 51 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

TIS-100: The Ultimate Assembly Language Programming Game

Er du en fan av programmeringsspill? Liker du utfordringen med å løse komplekse gåter og skrive kode for å nå målene dine? I så fall er TIS-100 spillet for deg! TIS-100 er utviklet av Zachtronics, skaperne av SpaceChem og Infinifactory, og er et åpent programmeringsspill som vil sette ferdighetene dine på prøve.

I TIS-100 spiller du som programmerer som har i oppgave å reparere et ødelagt datasystem kjent som Tessellated Intelligence Systems (TIS). Denne massivt parallelle datamaskinarkitekturen består av uensartet sammenkoblede heterogene noder som krever kompleks datastrømbehandling. Din jobb er å omskrive ødelagte kodesegmenter for å reparere TIS-100 og låse opp hemmeligheter.

Men ikke la deg lure av det tilsynelatende enkle premisset. TIS-100 er ikke ditt gjennomsnittlige programmeringsspill. I stedet for å bruke høynivåspråk som Python eller Java, må spillere skrive assembly-språkkode for å løse gåter og komme seg gjennom nivåer. Dette betyr at hver linje med kode teller og selv små feil kan få store konsekvenser.

Spillmekanikken er grei, men utfordrende. Hvert nivå presenterer spillere med et sett med noder som må programmeres for å oppnå spesifikke mål som å sortere data eller utføre beregninger. Spillere må bruke sin kunnskap om assemblerspråkprogrammeringskonsepter som registre, minneadresser og forgreningsinstruksjoner for å skrive effektiv kode som oppfyller disse målene.

Et unikt aspekt ved TIS-100 er fokuset på optimalisering. Spillere vurderes ikke bare på om programmene deres fungerer riktig, men også på hvor effektivt de kjører. Dette betyr at spillere hele tiden må justere koden sin for å redusere utførelsestid eller minnebruk samtidig som de oppnår målene sine.

Men ikke bekymre deg hvis du er ny på assembly-språkprogrammering eller synes det er skremmende ved første øyekast. Spillet inkluderer en omfattende opplæringsdel som dekker alt det grunnleggende som trengs for nybegynnere, inkludert hvordan registre fungerer, hvordan forgreningsinstruksjoner fungerer og mer avanserte emner som looper og subrutiner etc., noe som gjør det tilgjengelig selv for de som aldri har skrevet assemblerspråk før.

Totalt sett tilbyr TIS-100 en unik spillopplevelse for programmerere som leter etter noe annet enn tradisjonelle kodingsutfordringer, samtidig som de gir mange muligheter for å lære nye ferdigheter underveis.

Egenskaper:

1) Unikt Assembly Language-programmeringsspill

2) Utfordrende gåter som krever optimalisering

3) Omfattende opplæringsdel for nybegynnere

4) Engasjerende historie og atmosfære

5) Flere avslutninger basert på spillervalg

Systemkrav:

Minimum:

OS: Windows XP/Vista/7/8/10

Prosessor: 2 GHz

Minne: 2 GB RAM

Grafikk: OpenGL 3+-kompatibelt skjermkort

Lagring: 200 MB tilgjengelig plass

Anbefalt:

OS: Windows XP/Vista/7/8 /10

Prosessor: Intel Core i5 @ ~2GHz (eller tilsvarende)

Minne: 4 GB RAM

Grafikk: NVIDIA GeForce GTX460/AMD Radeon HD5850 (OpenGL3+)

Lagring: 200 MB tilgjengelig plass

Konklusjon:

Hvis du leter etter et engasjerende puslespill med unik spillmekanikk sentrert rundt assembly-språkprogrammeringskonsepter, trenger du ikke lete lenger enn til TIS-100! Med utfordrende gåter som krever optimaliseringsferdigheter kombinert med en engasjerende historie og atmosfære gir dette spillet timer på timer verdt spilletid, samtidig som det lærer verdifulle kodekonsepter underveis, noe som gjør det til et perfekt valg både for erfarne programmerere og nybegynnere!

Full spesifikasjon
Forlegger Zachtronics Industries
Utgiver-nettsted http://www.spacechemthegame.com
Utgivelsesdato 2019-09-11
Dato lagt til 2019-09-11
Kategori Spill
Underkategori Simulering
Versjon
Os krav Windows
Krav None
Pris
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 51

Comments: