ChemMaths

ChemMaths 17.4

Windows / Chemeng Software Design / 27960 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

ChemMaths er et kraftig ingeniør-, matematisk- og kjemiprogram som tilbyr et omfattende utvalg funksjoner for å løse, informere og tolke tekniske problemer/ligninger/data. Denne programvaren er egnet for ingeniører, kjemi/vitenskapsfolk og pedagogisk bruk.

Med ChemMaths kan du spare tid på å løse problemer, utføre beregninger, innhente kjemiske/matematiske/vitenskapelige data. Det forbedrer produktiviteten ved å tilby alle de riktige verktøyene i ett program. Du kan løse generelle tekniske ligninger og problemer raskt og nøyaktig.

En av hovedtrekkene til ChemMaths er dens enorme database med informasjon om 3000+ kjemiske forbindelser. Dette lar deg forutsi egenskaper for kjemiske forbindelser som kritiske konstanter, termodynamiske egenskaper, gass- og væskediffusivitet, overflatespenning og viskositetsberegninger osv. Programvaren inkluderer også en periodisk tabell som gir detaljert informasjon om hvert element.

I tillegg til sine kjemievner, løser ChemMaths også 500+ elektrisk/sivil/mekanisk ingeniørdesign, destillasjonsfysikk og matematiske ligninger. Den inneholder 200+ enhetsomregninger for enkel konvertering mellom ulike måleenheter.

Programvaren inkluderer også et generelt tegneprogram for kjemisk struktur som lar deg tegne komplekse strukturer med letthet. I tillegg har den prosessimuleringsprogrammer som er nyttige for å simulere ulike prosesser i bransjer som kjemiteknikk, petroleumsraffinering etc.

ChemMaths kan løse matriser, trigonometriproblemer, finansiere geometriareal-/overflate-/volumstatistikk blant andre matematiske problemer og ligninger. Den har muligheten til å plotte lage ut en rekke 2D/3D-grafer med data som gjør det lettere for brukere å visualisere resultatene sine.

For de som er interessert i helse og ernæring, inneholder programvaren ernæringsinformasjon om over 8000 matprodukter, noe som gjør det enklere for brukere som ønsker å holde styr på kostholdet sitt eller planlegge måltider deretter.

Totalt sett er denne kraftige produktivitetsprogramvaren et viktig verktøy for alle som arbeider innen ingeniørfag eller vitenskap. Den sparer tid ved å tilby alle nødvendige verktøy i én applikasjon samtidig som den forbedrer nøyaktigheten gjennom den enorme databasen som inneholder detaljert informasjon om ulike kjemiske forbindelser. Det vennlige grensesnittet gjør det enkelt å bruke selv for nybegynnere, samtidig som det tilbyr avanserte funksjoner som passer både for profesjonelle. Så hvorfor ikke prøve ChemMaths i dag?

Full spesifikasjon
Forlegger Chemeng Software Design
Utgiver-nettsted http://www.cesd.com/
Utgivelsesdato 2019-08-08
Dato lagt til 2019-08-08
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Kalkulatorer
Versjon 17.4
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav .Net framework 4.0 or above
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 27960

Comments: