Ski Region Simulator

Ski Region Simulator 2012

Windows / GIANTS Software / 81 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du klar for å oppleve spenningen i de sveitsiske alpene? Se ikke lenger enn Ski Region Simulator, et spill som tilbyr uendelige muligheter og funksjoner for spillere på alle nivåer.

Som spiller kommer du inn i et unikt og vidstrakt vinterlandskap hvor du kan oppleve hverdagslivet i de sveitsiske alpene. Spillet er fullstendig tilpasset og fritt tilgjengelig, slik at du kan utforske hvert hjørne av denne fantastiske verdenen.

En av de mest spennende aspektene ved Ski Region Simulator er karrieremodusen. I denne modusen kan spillere delta i flere aktiviteter som hjelper dem å bygge opp økonomiske ressurser. Med disse ressursene kan de kjøpe bedre utstyr og forbedre sjansene for å lykkes i bakken.

Men det som virkelig skiller Ski Region Simulator fra andre spill er dens offisielle lisens med Kässbohrer. Dette partnerskapet lar spillere ta kontroll over autentiske Pistenbully-snøfriskere – et viktig verktøy for alle seriøse ski- eller snowboardkjørere.

Og hvis det ikke er nok variasjon for deg, ikke bekymre deg - det er mange flere kjøretøy, utstyr og modifikasjoner tilgjengelig for nedlasting fra internett. Takket være et forbedret modsystem har det aldri vært enklere eller mer automatisk å installere nytt innhold.

Enten du er en erfaren spiller eller nettopp har begynt på din virtuelle skireise, har Ski Region Simulator noe for enhver smak. Så hvorfor vente? Ta tak i utstyret og kjør bakken i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger GIANTS Software
Utgiver-nettsted www.farming-simulator.com
Utgivelsesdato 2019-07-18
Dato lagt til 2019-07-18
Kategori Spill
Underkategori Sportsspill
Versjon 2012
Os krav Windows
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 81

Comments: