VideoSolo BD-DVD Ripper

VideoSolo BD-DVD Ripper 1.0.10

Windows / VideoSolo / 42 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

VideoSolo BD-DVD Ripper: Den ultimate løsningen for å rippe og konvertere Blu-ray/DVD-plater

Er du lei av å være begrenset til å se favorittfilmene dine kun på en Blu-ray- eller DVD-spiller? Vil du nyte filmene dine mens du er på farten, eller dele dem med venner og familie på nettet? I så fall er VideoSolo BD-DVD Ripper den perfekte løsningen for deg.

VideoSolo BD-DVD Ripper er en kraftig videoprogramvare som lar deg raskt rippe og konvertere Blu-ray/DVD-plater, mapper og ISO-filer til over 300 formater som MP4, MKV, AVI, WMV, M4V, MOV, FLV, MP3, WMA, AAC og M4A. Med denne programvaren for hånden kan du enkelt konvertere favorittfilmene dine til digitalt format som kan spilles av på hvilken som helst enhet.

En av de mest imponerende funksjonene til VideoSolo BD-DVD Ripper er dens evne til å sende ut høykvalitetsvideo opp til 4K/1080p HD. Dette betyr at uansett hvilken enhet du bruker for å se filmen – enten det er en smarttelefon eller en storskjerm-TV – vil bildekvaliteten alltid være krystallklar.

En annen flott funksjon ved VideoSolo BD-DVD Ripper er dens evne til å konvertere 2D Blu-ray/DVD-filmer til 3D-modus. Dette betyr at hvis du har en kompatibel enhet som en 3D-TV eller VR-headset, kan du nyte en enda mer oppslukende seeropplevelse.

Med forhåndsdefinerte utdataprofiler for populære digitale enheter som iPhone/iPad eller Android-telefon/nettbrett har det aldri vært enklere å finne det riktige formatet. Du trenger ingen teknisk kunnskap om videoformater fordi alle innstillinger allerede er optimalisert for hver spesifikke enhet.

Hvis deling av videoer på sosiale medieplattformer som Facebook eller YouTube er noe som interesserer deg, har VideoSolo BD-DVD Ripper også dekket det! Med redigeringsfunksjonen kan brukere tilpasse videoene sine ved å legge til vannmerker, samt trimme klipp ned i lengde samtidig som de roterer dem om nødvendig. I tillegg er lysstyrke-metningskontrast-nyansejusteringer også tilgjengelige!

Avslutningsvis tilbyr VideoSolo BD-DVD Ripper en alt-i-ett-løsning for ripping av konverteringsredigering og deling av videoer fra Blu-ray/DVD-plater-mapper ISO-filer med letthet!

Full spesifikasjon
Forlegger VideoSolo
Utgiver-nettsted https://www.videosolo.com/
Utgivelsesdato 2019-07-02
Dato lagt til 2019-07-02
Kategori Video programvare
Underkategori DVD-programvare
Versjon 1.0.10
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 42

Comments: