Residential Wire Pro

Residential Wire Pro 4.1.4

Windows / CMH Software / 842 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Residential Wire Pro: The Ultimate Electrical Floor Plan Design Software

Er du lei av å bruke timer på å lage elektriske plantegninger ved hjelp av tradisjonell CAD-programvare? Ønsker du å strømlinjeforme arbeidsflyten og lage profesjonelt utseende design på en brøkdel av tiden? Se ikke lenger enn Residential Wire Pro, den ultimate grafiske designprogramvaren for elektriske plantegninger.

Med Residential Wire Pro har det aldri vært enklere å tegne elektriske plantegninger. Denne kraftige programvaren lar deg vise elektriske strømkretser sammen med strukturerte ledninger, noe som gjør den til et viktig verktøy for både elektrikere, entreprenører og gjør-det-selv-entusiaster. Enten du designer et nytt hjem eller pusser opp et eksisterende, har Residential Wire Pro alt du trenger for å lage nøyaktige og detaljerte plantegninger.

En av de fremtredende funksjonene til Residential Wire Pro er de innebygde symbolbibliotekene. Med over 200 symboler for hånden, inkludert standard elektriske symboler, strukturerte ledningssymboler, rørleggerarmaturer, vegger, dører og vinduer - alt du trenger er rett foran deg. Ikke mer å lete gjennom endeløse menyer eller slite med å finne det rette symbolet - med Residential Wire Pro er alt bare et klikk unna.

Men det er ikke alt - Residential Wire Pro lar deg også importere eksisterende PDF-planløsninger og legge til dine egne elektriske symboler raskt og enkelt. Dette betyr at selv om du allerede har et design på plass, men trenger å legge til eller modifisere de elektriske komponentene - kan det gjøres raskere enn noen gang før.

Residential Wire Pro er kompatibel med Windows 10/8/7-operativsystemer, så uansett om du jobber på en stasjonær eller bærbar datamaskin - denne programvaren vil fungere sømløst med oppsettet ditt. Og fordi det er optimalisert for SEO (Search Engine Optimization), vil det være enkelt å finne informasjon om dette produktet på nettet!

Så hvorfor velge Residential Wire Pro fremfor andre programvarealternativer for grafisk design? For det første - dens brukervennlighet skiller den fra andre CAD-programmer som kan være tungvint og vanskelig å navigere. I tillegg gjør de innebygde symbolbibliotekene det å lage nøyaktige design raskt og enkelt uten å måtte søke gjennom endeløse menyer på jakt etter spesifikke elementer som noen andre programmer krever!

En annen fordel er at dette programmet ble designet spesifikt for boligbruk - noe som betyr at hver funksjon ble laget med huseiere i tankene! Fra enkle oppsett som eneboliger opp til komplekse bygninger med flere enheter - det er ingen grenser når du bruker dette programmet!

Avslutningsvis - hvis hastighet og nøyaktighet er viktige faktorer når du designer boligeiendommer, så ikke se lenger enn Residential Wire pro! Med sitt intuitive grensesnitt og omfattende bibliotek med forhåndslagde symboler kombinert med kompatibilitet på tvers av flere operativsystemer; det er virkelig ikke noe annet der ute som liker det!

Full spesifikasjon
Forlegger CMH Software
Utgiver-nettsted http://www.cmhsoftware.com
Utgivelsesdato 2019-06-18
Dato lagt til 2019-06-18
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori CAD-programvare
Versjon 4.1.4
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 4
Totalt antall nedlastinger 842

Comments: