Web Machinist

Web Machinist 13.1

Windows / WebMachinist / 114 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Web Machinist: Den ultimate forretningsprogramvaren for CNC-maskinister, programmerere og QC-inspektører

Er du en maskinist på jakt etter en omfattende programvare som kan hjelpe deg med dine daglige oppgaver? Se ikke lenger enn Web Machinist! Denne kraftige forretningsprogramvaren er designet spesielt for CNC-maskinister, programmerere og QC-inspektører som trenger tilgang til et bredt spekter av kalkulatorer og verktøy for å gjøre arbeidet enklere.

Med Web Machinist har du tilgang til et omfattende bibliotek med kalkulatorer som dekker alt fra vinkler og faser til formler for spindelhastighet og matehastighet. Enten du jobber med CNC-applikasjoner eller manuelle maskineringsoppgaver, har denne programvaren alt du trenger for å få jobben gjort riktig.

En av hovedtrekkene til Web Machinist er samlingen av CNC Dreiebenk Fanuc Canned Cycles-kalkulatorer. Disse inkluderer G76 trådsykluskalkulatorer, Simple Lathe Cam CNC Dreiebenk Tool Nose Compensation G-Code-kalkulatorer, Chamfer G-Code-kalkulatorer, metriske konverteringer, Countersink-dybdekalkulatorer, Center Drill Depth Calculatorer – alt designet for å effektivisere arbeidsflyten og forbedre nøyaktigheten.

I tillegg til disse spesialiserte kalkulatorene for dreiebenk-arbeidsstykker er også bearbeidingsprosesser som boring av dype hull eller svalehalemåleberegninger inkludert i pakken. Du finner hullmønstre og hullmatrismønstre, inkludert helsirkel- og partielle sirkelmønstre, samt beregninger for måling av stigningsdiameter for 3 trådtråder for enhetlige tråder (UNC/UNF), metriske tråder (ISO), Acme-tråder (ACME) og metriske trapesformede tråder Tråder (ISO).

Men det er ikke alt - Web Machinist inkluderer også spindelhastigheter og -matingsformler og -beregninger som er essensielle når det kommer ned til å optimalisere skjæreparametere for å oppnå maksimal produktivitet og samtidig opprettholde høye kvalitetsstandarder. I tillegg er det Imperial Spur Gear Dimensions Calculator sammen med Module Spur Gear Dimensions Calculator som vil være nyttig når du designer gir.

Enten du jobber med manuelle maskineringsoppgaver eller bruker avanserte CNC-maskiner som dreiebenker eller freser - denne programvaren har alt! Med det brukervennlige grensesnittet og det intuitive designoppsettet kan hvem som helst bruke det uten forutgående erfaring!

Så hvis du leter etter et må-ha-program som vil hjelpe deg med å ta maskineringsferdighetene dine til neste nivå, så trenger du ikke lete lenger enn Web Machinist! Denne kraftige forretningsprogramvaren er perfekt for maskinister som ønsker tilgang til et omfattende bibliotek med verktøy for hånden. Prøv det i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger WebMachinist
Utgiver-nettsted http://www.webmachinist.net
Utgivelsesdato 2019-06-10
Dato lagt til 2019-06-10
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Annen
Versjon 13.1
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 3
Totalt antall nedlastinger 114

Comments: