EZ List Task Manager with EZinEXCEL Templates

EZ List Task Manager with EZinEXCEL Templates 7.16.T2

Windows / EZinEXCEL.com / 55142 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

EZ List Task Manager med EZinEXCEL-maler er en kraftig forretningsprogramvare designet spesielt for prosjektledere. Denne brukervennlige Excel-malfilen er laget FOR prosjektledere AV prosjektledere hos EZinEXCEL ved å bruke deres proprietære metoder, noe som gjør den til det perfekte verktøyet for å lage og administrere handlingselementlister, oppgavesporere, punch-lister, sjekklister, gjøremålslister, ledelse av prosjekter og team.

Prosjektledere elsker EZ List (EZ Action Item List) fordi de er umiddelbart produktive. Med denne programvaren kan de spare tid hver dag og imponere ledelsen med automatiserte rapporter. EZ-listen øker også teamets effektivitet og resultater.

EZ List kommer fullpakket med funksjoner som gjør den til et uunnværlig verktøy for enhver prosjektleder. Den inkluderer begge neste generasjons 'EZinEXCEL Meeting Minutes'-maler som lar deg enkelt lage profesjonelle møtereferater på kort tid. I tillegg kommer den stappfull av andre ekstrautstyr som EZ Dashboard og EZ Accountability som prosjektledere sier at de ikke kan gjøre jobben sin uten.

En av de mest imponerende funksjonene til denne programvaren er dens automatiseringsevner. EZ List vil automatisk sortere dataene dine i grupper basert på kategorier du definerer i automatiske rullegardiner. Den vil også spore navn og kategorier i automatiske rullegardiner samt siste oppdaterte datoer for hver rad, slik at du alltid vet hva som har blitt gjort nylig.

Med denne programvarens evne til å angi forfallsdatoer, statusoppdateringer og prioriteringer for oppgaver eller handlingspunkter i løpet av sekunder - til og med fremheve sene elementer - kan prosjektledere holde seg på toppen av alt uten å gå glipp av noe! Og hvis du har eldre data fra tidligere versjoner eller andre kilder, for eksempel en eldre AI-liste (Action Item List), klikker du bare på den grønne knappen øverst til venstre i denne nye versjonen og velger "Importer". Det kunne ikke vært enklere!

Brukergrensesnittet er intuitivt, men kraftig nok til å håndtere komplekse prosjekter med letthet, samtidig som det er enkelt nok for alle å bruke, uavhengig av erfaringsnivå eller teknisk ekspertise.

Oppsummert:

- Det perfekte verktøyet for å lage og administrere handlingselementlister

- Leveres fullpakket med funksjoner som maler for møtereferat

- Automatiseringsfunksjoner gjør det enkelt å holde orden

- Intuitivt brukergrensesnitt gjør det enkelt å bruke uavhengig av erfaringsnivå

Alt i alt, hvis du er en prosjektleder som leter etter et brukervennlig, men kraftig verktøy som vil hjelpe deg med å holde teamet ditt organisert mens du sparer tid hver dag, så ikke se lenger enn til EZ List Task Manager med EZinEXCEL-maler!

Full spesifikasjon
Forlegger EZinEXCEL.com
Utgiver-nettsted http://www.EZinEXCEL.com
Utgivelsesdato 2019-06-09
Dato lagt til 2019-06-09
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Prosjektledelsesprogramvare
Versjon 7.16.T2
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav Microsoft Excel
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 55142

Comments: