Rons Data Cleaner

Rons Data Cleaner 2019.04.23.1514

Windows / Rons Place Software / 1 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Rons Data Cleaner er en kraftig forretningsprogramvare designet for å rense og oppdatere datakilder med letthet. Det er et viktig verktøy for bedrifter som er avhengige av nøyaktige og oppdaterte data for å ta informerte beslutninger. Med Rons Data Cleaner kan du behandle store datamengder raskt og effektivt, uavhengig av størrelsen på filene.

Programvaren leveres med et bredt spekter av rengjøringsmidler som består av en liste over operasjoner valgt fra en bred liste over kolonne-, rad- og cellebehandlingsregler. Disse rengjøringsmidlene kan bygges, lagres og brukes på så mange datakilder som nødvendig. De kan også gjenbrukes med så mange jobber som nødvendig.

En bemerkelsesverdig funksjon ved Rons Data Cleaner er forhåndsvisningsvinduet som viser både de originale dataene og en forhåndsvisning av de behandlede dataene. Dette gjør det enkelt for brukere å se resultatet av hver regel klart og forståelig.

Jobbene inneholder alle detaljene som trengs for batchbehandling, slik at hundrevis av datafiler kan behandles på sekunder, noe som gjør rengjøring av en hel katalog til en enkel oppgave. Data Cleaner håndterer tabellformede tekstformater (CSV, HMTL, XML-filer og tokeniserte formater), SQL og Parkett fra lasting til konvertering.

Rons Data Cleaner støtter ulike filformater inkludert CSV (Comma Separated Values), HTML (Hypertext Markup Language), XML (Extensible Markup Language) filer blant andre. Den støtter også SQL-databaser som gjør det enklere for brukere som jobber med databaser regelmessig.

Programvaren er designet med enkelhet i tankene slik at selv ikke-tekniske brukere kan bruke den uten problemer. Brukergrensesnittet er intuitivt, noe som gjør det enkelt for brukere å navigere gjennom ulike funksjoner uten å gå seg vill eller forvirre.

I tillegg til de kraftige rengjøringsmulighetene, tilbyr Rons Data Cleaner også avanserte funksjoner som filtreringsalternativer som lar deg filtrere ut uønskede rader eller kolonner basert på spesifikke kriterier som datoperioder eller nøkkelord.

En annen flott funksjon som tilbys av Rons Data Cleaner er dens evne til å håndtere store datasett effektivt uten å gå på akkord med ytelse eller nøyaktighet. Dette betyr at du kan behandle store datamengder raskt uten å bekymre deg for feil eller krasj.

Totalt sett er Rons Data Cleaner et utmerket valg for bedrifter som leter etter en effektiv måte å rense datasettene raskt på, samtidig som nøyaktigheten opprettholdes til enhver tid. Det intuitive brukergrensesnittet kombinert med de avanserte funksjonene gjør den til enestående programvare i denne kategorien!

Full spesifikasjon
Forlegger Rons Place Software
Utgiver-nettsted https://www.ronsplace.ca/
Utgivelsesdato 2019-04-25
Dato lagt til 2019-04-25
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Annen
Versjon 2019.04.23.1514
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Krav .NET Framework Version 4.5.2
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1

Comments: