Picture Organizer

Picture Organizer 8.0.1.1

Windows / Accessory Software / 119 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Picture Organizer - Den ultimate programvaren for digital foto

Er du lei av å ha en uorganisert samling av bilder og multimediefiler på datamaskinen? Vil du enkelt finne, organisere, vise, redigere, skrive ut og sende bildene og bildene dine med e-post? Se ikke lenger enn Picture Organizer - den ultimate programvaren for digitale bilder.

Picture Organizer er en omfattende programvare som lar deg administrere alle dine digitale bilder og multimediefiler på ett sted. Med sitt brukervennlige grensesnitt og kraftige funksjoner er det det perfekte verktøyet for både amatørfotografer og profesjonelle.

Finn bildene dine enkelt

Noe av det mest frustrerende med å ha en stor samling bilder er å prøve å finne den du leter etter. Med Picture Organizers søkefunksjoner har det aldri vært enklere å finne bildene dine. Du kan lage lister over mapper som inneholder forskjellige typer og kategorier av filer som raskt kan lokaliseres med et klikk på en knapp. Når bilder blir funnet, legges de enkelt til i gjeldende fotoalbum eller bildepakke.

Organiser bildene dine i album

Bilder kan organiseres av fotoalbum uten å endre plasseringen på disken. Dette betyr at du kan beholde alle bildene dine i de originale mappene samtidig som du kan organisere dem i album basert på temaer eller hendelser. Du kan også lage bildepakker som kan sendes og mottas over internett ved hjelp av e-post. Bilder i en pakke kan inneholde beskrivelser og kommentarer som enkelt kan mottas og integreres i et annet fotoalbum.

Vis bildene dine med stil

Med hundrevis av overgangseffekter mellom bildevisning, avspilling av WAVE-, MIDI- eller MP3-musikk i bakgrunnen - har det aldri vært enklere å lage fantastiske lysbildefremvisninger! Window Media Player-komponenten er en del av programmet slik at du kan spille av lydvideo, MP3-er og andre støttede mediespillerformater direkte fra Picture Organizer.

Rediger bildene dine som en proff

Picture Organizer er utstyrt med en rekke redigeringsverktøy som lar brukere klippe og lime inn deler fra ett bilde til et annet; legg til flere tekstord eller setninger ved å bruke mange fonter og farger; legg til former ved å bruke millioner flere farger; lage gratulasjonskort for enhver anledning som deretter kan sendes via e-post over internett; ta AVI- og WMV-videoklipp som JPG-stillbilder; lagre bilder i database etc., noe som gjør det enkelt for brukere å redigere bildene sine som profesjonelle!

Del albumene dine på LAN

Det har aldri vært enklere å dele album! Med innebygde LAN-delingsfunksjoner har brukere tilgang til komplette visnings- og rapportfunksjoner for fotoalbum og bildepakker på tvers av flere enheter koblet til via lokalnettverk (LAN).

Eksporter og importer pakker enkelt

Pakker opprettet i Picture Organizer kan også eksporteres til disketter RW CD Rom Zip Jazz Disks etc., noe som gjør det enkelt for brukere som trenger portabilitetsalternativer når de overfører data mellom datamaskiner, og bevarer kommentarer sammen med all annen informasjon intakt!

Konklusjon:

Avslutningsvis, hvis du leter etter en alt-i-ett-løsning når det gjelder håndtering av digitale bilder, trenger du ikke lete lenger enn til Picture Organizer! Den tilbyr alt som trengs, inkludert søkefunksjoner for albumoppretting redigeringsverktøy for lysbildefremvisning delingsalternativer eksport/importfunksjonalitet blant annet, noe som gjør denne programvaren til det ideelle valget enten det er en profesjonell amatørfotograf!

Full spesifikasjon
Forlegger Accessory Software
Utgiver-nettsted http://www.accessoryware.com/
Utgivelsesdato 2020-03-05
Dato lagt til 2019-04-24
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Media Management
Versjon 8.0.1.1
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 119

Comments: