ProgramZools for Android

ProgramZools for Android 1.0

Android / Atooz Workings / 4 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

ProgramZools for Android er en pedagogisk programvare som tilbyr velorganiserte og lettfattelige programmeringsveiledninger med mange eksempler på hvorfor, hva og hvordan du programmerer i Java og OOPs. Målet vårt er ikke bare å undervise i fag, men også å få alle til å glede seg over læringsprosessen, motivere dem til å bli gründere og hjelpe dem å forstå ethvert læringsbegrep.

Med ProgramZools for Android kan du lære programmering i ditt eget tempo. Enten du er nybegynner eller en erfaren programmerer som ønsker å forbedre ferdighetene dine, har programvaren vår noe for enhver smak. Vi tilbyr et bredt utvalg av opplæringsprogrammer som dekker alt fra grunnleggende programmeringskonsepter som variabler og løkker til mer avanserte emner som datastrukturer og algoritmer.

Våre opplæringsprogrammer er designet med brukeren i tankene. Vi bruker et enkelt språk som er lett å forstå selv om du ikke har tidligere erfaring med programmering. Hver veiledning kommer med mange eksempler som illustrerer konseptene som undervises, slik at du kan se hvordan de fungerer i praksis.

En av de unike egenskapene til ProgramZools for Android er fokuset på entreprenørskap. Vi mener at læring av programmering ikke bare bør handle om å tilegne seg tekniske ferdigheter, men også om å utvikle en gründertankegang. Det er derfor vi inkluderer leksjoner om hvordan du kan gjøre dine kodeferdigheter til en forretningsidé og hvordan du markedsfører produktene dine effektivt.

En annen flott funksjon ved ProgramZools for Android er dens vekt på objektorientert programmering (OOP). OOP er et kraftig paradigme som brukes av mange moderne språk som Java, Python, C++, etc., som lar programmerere lage komplekse programmer ved å bryte dem ned i mindre objekter eller moduler. Programvaren vår gir omfattende dekning av OOP-konsepter som arv, polymorfismeinnkapsling etc., som vil hjelpe deg å skrive bedre kode raskere.

I tillegg til våre veiledninger om Java og OOPs, tilbyr vi også kurs på andre populære språk som Python, C++, HTML/CSS/JavaScript etc., slik at du kan utvide kunnskapsbasen din utover bare ett språk.

ProgramZools for Android har blitt designet med SEO-optimalisering i tankene, slik at det er enkelt for brukere som søker på nettet som spesifikt ser etter pedagogisk programvarerelatert innhold, vil finne oss enkelt gjennom søkemotorer som Google eller Bing!

Generelt tilbyr ProgramZools for Android pedagogisk innhold av høy kvalitet til en rimelig pris, noe som gjør det tilgjengelig selv om noen ikke har tilgang eller ressurser tilgjengelig andre steder!

Full spesifikasjon
Forlegger Atooz Workings
Utgiver-nettsted https://atooz.in
Utgivelsesdato 2019-04-14
Dato lagt til 2019-04-14
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori E-bok programvare
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Android 4.0.3 and later
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 4

Comments:

Mest populær