Droid Screenshot for Android

Droid Screenshot for Android 3.0

Android / Ashampoo / 55 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Droid Screenshot for Android er en kraftig digital fotoprogramvare som lar deg fange og lagre det du ser mens du er på farten. Enten du vil fange skjerminnhold, ta bilder med det innebygde kameraet eller laste inn eksisterende bilder, har denne programvaren deg dekket. Med sitt intuitive grensesnitt og avanserte funksjoner er Droid Screenshot for Android det perfekte verktøyet for alle som ønsker å lage fantastiske bilder på mobilenheten sin.

Ta opp skjerminnhold

En av nøkkelfunksjonene til Droid Screenshot for Android er dens evne til å fange skjerminnhold. Dette betyr at du enkelt kan ta skjermbilder av alt som vises på enhetens skjerm, enten det er en app, et spill eller et nettsted. Når du har tatt skjermbildet, kan du redigere det ved hjelp av programvarens avanserte redigeringsverktøy.

Ta bilder med det innebygde kameraet

I tillegg til å fange skjerminnhold, lar Droid Screenshot for Android deg også ta bilder med enhetens innebygde kamera. Dette betyr at hvis det er noe foran deg som du vil fange og lagre som en bildefil, er alt du trenger å gjøre å åpne appen og ta et bilde.

Last inn eksisterende bilder

Hvis det er noen eksisterende bilder på enheten din som du vil redigere eller forbedre ved å bruke Droid Screenshot for Android, gjør denne programvaren det enkelt. Bare last opp bildet i appen og begynn å redigere med de kraftige verktøyene.

Avanserte redigeringsverktøy

Droid Screenshot for Android er utstyrt med et bredt utvalg av avanserte redigeringsverktøy designet spesielt for digital fotoredigering. Disse inkluderer stilbare piler, formstempler og tekster som lar brukere legge til sitt eget personlige preg når de lager bildene sine.

Del bildene dine gjennom alle installerte filtjenester

Når bildet ditt er opprettet i Droid Screenshot for Android, kan det ikke være enklere å dele det! Du kan dele bildene dine gjennom alle installerte filtjenester som e-post, Picasa eller Google+. Dette gjør det enkelt å dele kreasjonene dine med venner, familie, kolleger osv.

Konklusjon:

Totalt sett er Droid-skjermbilde for Android en utmerket programvare for digital foto som gir brukerne alt de trenger for å lage fantastiske bilder rett fra mobile enheter. Muligheten til å ta skjerminnhold, ta bilder med innebygd kamera, laste inn eksisterende bilder sammen med avansert redigering verktøy gjør at dette produktet skiller seg ut fra andre lignende produkter som er tilgjengelige på markedet. Så hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig digital fotoredigerer, bør Driod-skjermbilde for Android definitivt være øverst på listen!

Full spesifikasjon
Forlegger Ashampoo
Utgiver-nettsted http://www.ashampoo.com
Utgivelsesdato 2019-03-12
Dato lagt til 2019-03-12
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Fotoredigerere
Versjon 3.0
Os krav Android
Krav Android 2.3 or higher
Pris $0.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 55

Comments:

Mest populær