Crescendo Plus Edition for Android

Crescendo Plus Edition for Android 4.06

Android / NCH Software / 11 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Crescendo Plus Edition for Android er en kraftig og intuitiv programvare for musikkskriving som lar deg lage og lagre dine egne musikalske komposisjoner. Enten du er en profesjonell musiker eller nettopp har begynt, tilbyr Crescendo Music Creation-programvaren et bredt utvalg av tids- og nøkkelsignaturer, notasjonssymboler og andre funksjoner som gjør det enkelt å skrive vakker musikk.

Med Crescendo Plus Edition kan du enkelt lage noter for ethvert instrument eller ensemble. Appen inkluderer støtte for flere staver, slik at du enkelt kan skrive komplekse arrangementer. Du kan også legge til tekster til komposisjonene dine, noe som gjør det enkelt å lage sanger med både melodi og ord.

En av de fremtredende funksjonene til Crescendo Plus Edition er det intuitive grensesnittet. Appen er designet med musikere i tankene, så alt er lagt opp på en måte som gir mening for de som er kjent med tradisjonell notasjon. Dette betyr at selv om du aldri har brukt programvare for musikkskriving før, vil du kunne begynne å lage vakre komposisjoner med en gang.

En annen flott funksjon i Crescendo Plus Edition er støtten for MIDI-inndataenheter. Dette betyr at hvis du har et MIDI-keyboard eller annen inngangsenhet koblet til Android-enheten din, kan du bruke den til å legge inn noter direkte i appen. Dette gjør prosessen med å komponere enda raskere og mer intuitiv.

I tillegg til sine kraftige komposisjonsverktøy, inkluderer Crescendo Plus Edition også en rekke avspillingsalternativer. Du kan spille av komposisjonene dine ved å bruke hvilken som helst instrumentlyd fra det inkluderte biblioteket eller importere egendefinerte lyder fra eksterne kilder som SoundFont-filer.

Samlet sett er Crescendo Plus Edition for Android et utmerket valg for alle som leter etter en brukervennlig, men kraftig programvareløsning for musikkskriving. Med sitt brede utvalg av funksjoner og intuitive grensesnittdesign, gjør denne appen det enkelt å lage vakre musikalske komposisjoner mens du er på farten uten å bruke annet enn Android-enheten din!

Full spesifikasjon
Forlegger NCH Software
Utgiver-nettsted https://www.nchsoftware.com
Utgivelsesdato 2019-01-16
Dato lagt til 2019-01-16
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Musikkprogramvare
Versjon 4.06
Os krav Android
Krav None
Pris $7.49
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 11

Comments:

Mest populær