Simple Keyboard for Android

Simple Keyboard for Android 1.44

Android / Grey Olltwit Software / 7 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Simple Keyboard for Android er en underholdningsprogramvare som lar brukere enkelt ta opp og spille enkle sanger på sine Android-enheter. Med en rekke instrumenter, inkludert piano, gitar, orgel, pan piper, saksofon, ståltrommer, trompet, fiolin og xylofon tilgjengelig for hånden, kan du enkelt lage vakre melodier.

Enten du er nybegynner eller en erfaren musiker som leter etter en morsom måte å øve ferdighetene dine på mens du er på farten, er Simple Keyboard for Android det perfekte verktøyet for deg. Programmets intuitive grensesnitt gjør det enkelt å navigere og bruke selv om du ikke har noen tidligere erfaring med musikkprogramvare.

En av de fremtredende funksjonene til Simple Keyboard for Android er dets inkluderende. Programvaren er designet med elever med spesielle behov i tankene, for eksempel de med ADHD eller autismespektrumforstyrrelse (ASD). Den enkle designen gjør den tilgjengelig for alle aldre uten forstyrrende pelsdyr eller førskolegrafikk.

I tillegg til å være brukervennlig og inkluderende, tilbyr Simple Keyboard for Android også belønninger i form av sertifikater og tabeller med høy poengsum. Disse insentivene oppmuntrer brukere til å gjøre sitt beste mens de bruker programmet.

Et annet flott aspekt ved denne programvaren er at den ble laget i England av en engelskmann ved navn Gray Olltwit som spesialiserer seg på utdanningsprogrammer. Dette betyr at du ikke bare får et kvalitetsprodukt, men at du også støtter lokale talenter.

Overall Simple Keyboard for Android er et utmerket valg hvis du leter etter en morsom måte å lage musikk på mobilenheten din samtidig som du forbedrer ferdighetene dine. Med sitt brede utvalg av instrumenter og brukervennlig grensesnitt kombinert med inkluderende funksjoner som tilgjengelighetsalternativer for spesielle behov gjør denne appen seg ut fra andre lignende apper som er tilgjengelige i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Grey Olltwit Software
Utgiver-nettsted http://www.greyolltwit.net
Utgivelsesdato 2019-01-13
Dato lagt til 2019-01-13
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Musikkprogramvare
Versjon 1.44
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 7

Comments:

Mest populær