Xara Designer Pro X

Xara Designer Pro X 16.0

Windows / Xara / 17602 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Xara Designer Pro X: The Ultimate Graphic Design Software

Leter du etter en kraftig og allsidig grafisk designprogramvare som kan hjelpe deg å bringe dine kreative ideer ut i livet? Se ikke lenger enn Xara Designer Pro X, det ultimate grafikkprogrammet for alle dine designbehov.

Med avanserte verktøy for grafisk design, webdesign, illustrasjon, bilderedigering og desktop publisering er Xara Designer Pro X den perfekte løsningen for designere på alle nivåer. Enten du er en profesjonell designer eller nettopp har begynt i en verden av grafisk design, har denne programvaren alt du trenger for å lage fantastiske design som garantert vil imponere.

En av de fremtredende funksjonene til Xara Designer Pro X er dens allsidighet. Med et bredt utvalg av maler tilgjengelig for alle typer design – fra logoer og visittkort til brosjyrer og innlegg i sosiale medier – vil du aldri mangle inspirasjon. Og med tilgang til over 1 million arkivbilder, grafikk, illustrasjoner og SmartShapes gjennom Online Content Catalogue, er det ingen grenser for hva du kan lage.

Men det handler ikke bare om maler og arkivbilder - med Xara Designer Pro Xs avanserte verktøy for grafisk design og illustrasjon har du full kontroll over alle aspekter av designene dine. Fra vektortegneverktøy som lar deg lage presise former og linjer med letthet, til bilderedigeringsverktøy som lar deg justere lysstyrke, kontrast og fargemetning – denne programvaren har alt du trenger for å få designene dine til å skille seg ut fra mengden.

Og hvis typografi er viktig i designene dine (som det burde være!), så ikke se lenger enn til de nye tekstfunksjonene i versjon 18. Med alternativer som kunstneriske tekststiler eller tekstformkomposisjoner for hånden – har det aldri vært enklere å lage vakker typografi !

En annen spennende funksjon i versjon 18 er Magic Color Match – et innovativt verktøy som lar brukere overføre farger fra ett bilde til en hel mal med bare ett klikk! Dette betyr at enda mer varierte effekter er mulig når man designer logoer eller andre merkevarematerialer.

Men det handler ikke bare om å lage vakre design – produktivitet er også nøkkelen når du jobber med prosjekter under stramme tidsfrister. Det er derfor versjon 18 inkluderer CSV-importfunksjonalitet som gjør import av data til tabeller mye enklere enn før! I tillegg lar PDF Editor 3.0 brukere redigere PDF-filer direkte i prosjektfilen uten å måtte åpne et annet program, noe som sparer tid mens de jobber med flere filer samtidig!

Og hvis det er viktig å holde seg oppdatert med nye funksjoner (noe det burde være!), så dra nytte av vår oppdateringstjeneste som gir brukere tilgang til oppdateringer verdt hele året etter hvert som de blir tilgjengelige!

Avslutningsvis: Hvis allsidighet kombinert med kraft og produktivitet er det som betyr mest når du velger et grafikkprogram, trenger du ikke lete lenger enn til Xara Designer Pro x! Den er fullpakket med funksjoner designet spesifikt for å møte behovene designere på alle nivåer opplever som gjør at alle kan oppnå sin kreative visjon uten begrensninger!

Anmeldelse

Xara Xtreme Pro tilbyr ulike designmuligheter i ett kompakt program. Mens nybegynnere bør være forsiktige med kompleksiteten, vil webdesignere, animatører og illustratører finne noe å like.

Programmets grensesnitt er en kompleks spredning av små, ukjente ikoner. Heldigvis er det flere opplæringstekster og til og med noen få videoer for å gjøre brukerne bedre kjent med de mange funksjonene. Det overveldende inntrykket vi fikk fra verktøyene var at Xara Xtreme ikke er for nybegynnere. Selv om det krever store anstrengelser å lære brukere om de ulike elementene, er det ingen håndholdte. Det krever mye innsats og omtanke for å produsere profesjonelt utseende design. Når det er sagt, tilbyr Xara Xtreme omtrent alle tenkelige verktøy for å lage en webside fra bunnen av og legge den ut på nettet. Animasjonsalternativene er litt mindre innbydende siden kommandoene ikke er like omfattende, men den tilbyr fortsatt flere verktøy og innrammingsalternativer. Tegnealternativet føles som Microsoft Paint; hvem som helst kunne bruke det. Programmet kommer med en mengde spesialfunksjoner, selv om vår favoritt var webdesignmalene, som gjør den kompliserte prosessen med å lage attraktive nettsider litt smidigere for uerfarne designere. Totalt sett er Xara Xtreme et godt valg for de som trenger en omfattende designpakke. De som trenger ting stavet for dem, bør finne et program som passer bedre for nybegynnere.

Xara Xtreme har en 30-dagers prøveversjon. Den installerer skrivebordsikoner uten tillatelse. Dette programmet er et befriende verktøy for designproffer, og vi anbefaler det.

Full spesifikasjon
Forlegger Xara
Utgiver-nettsted http://www.xara.com
Utgivelsesdato 2018-11-06
Dato lagt til 2018-11-06
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Illustrasjonsprogramvare
Versjon 16.0
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 10
Totalt antall nedlastinger 17602

Comments: