Deltarune

Deltarune Chapter 1

Windows / Toby Fox / 10487 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Deltarune: A Game of Different Lives

Deltarune er et spill som tar deg med på en reise gjennom forskjellige liv. Det er den siste kreasjonen fra Toby Fox, skaperen av Undertale, og den lover å være like fengslende og engasjerende som forgjengeren.

Spillet inneholder forskjellige karakterer som har levd forskjellige liv. Når du spiller gjennom spillet, vil du bli kjent med disse karakterene og historiene deres. Du vil også møte ulike utfordringer og hindringer som du må overvinne for å komme deg videre.

En ting som skiller Deltarune fra andre spill er forbindelsen til Undertale. I følge Toby Fox foregår Deltarune i en annen verden enn Undertale, men det er noen forbindelser mellom de to spillene. Faktisk anbefaler han å spille Undertale før du spiller Deltarune, slik at visse aspekter ved sistnevnte vil gi mer mening eller få ytterligere betydning.

Hvis du er kjent med Undertale, vil du føle deg hjemme med Deltarunes spillmekanikk. Spillet har turbasert kamp der valgene dine betyr noe. Du kan velge å kjempe mot fiendene dine eller skåne dem ved å bruke ulike dialogalternativer.

Men det som virkelig skiller Deltarune fra andre spill er historiefortellingen. Spillets fortelling er rik og kompleks, med flere forgreningsveier og avslutninger avhengig av valgene dine gjennom spillet.

Det er imidlertid verdt å merke seg at det kan være bevegelige eller blinkende bilder i spillet som potensielt kan utløse anfall for personer med lysfølsom epilepsi eller andre lignende tilstander. I tillegg kan det hende at Windows-brukere må komme forbi SmartScreen for å bruke programmet.

Alt i alt, hvis du leter etter en engasjerende og tankevekkende spillopplevelse, trenger du ikke lete lenger enn til Deltarune. Med sine unike karakterer og intrikate fortellermekanikk, er dette et spill som garantert vil etterlate et varig inntrykk på alle som spiller det.

Nøkkelegenskaper:

- Engasjerende historie med flere forgreningsveier

- Turn-basert kampsystem der valgene dine betyr noe

- Unike karakterer med sine egne historier

- Tilkobling til Undertale gir dybde og mening

- Bevegende eller blinkende bilder kan utløse anfall for enkelte brukere

- Windows-brukere kan ha problemer med å komme forbi SmartScreen

Full spesifikasjon
Forlegger Toby Fox
Utgiver-nettsted http://undertale.com/
Utgivelsesdato 2018-11-05
Dato lagt til 2018-11-05
Kategori Spill
Underkategori Rollespill
Versjon Chapter 1
Os krav Windows
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 15
Totalt antall nedlastinger 10487

Comments: