Point-of-Sales System

Point-of-Sales System 10.22.2018

Windows / Securisys / 2 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Point-of-Sales System er en kraftig forretningsprogramvare utviklet for å imøtekomme behovene til enhver detaljhandel med minst 50 til ubegrenset antall varer. Denne programvaren er en alt-i-ett-løsning som kan håndtere ulike betalingsmetoder, beregne ulike typer transaksjoner og gi detaljerte salgsrapporter.

En av nøkkelfunksjonene til denne programvaren er dens evne til å akseptere flere betalingsmetoder. Den kan behandle kontanter, kredittkort, debetkort, gavesjekk, butikkkupong, kreditt i butikk (utang) og mer. Dette gjør det enkelt for kundene å betale for sine kjøp med deres foretrukne metode.

I tillegg til å behandle betalinger, kan Point-of-Sales-systemet også beregne ulike typer transaksjoner som mva og ikke-mva salg. Den kan også håndtere engros- og detaljhandelstransaksjoner så vel som delvise eller forskuddsbetalinger. Systemet har til og med en funksjon som beregner rabatter for pensjonister og PWD-er.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er medlemskapsprogrammet som tilbyr lojalitetspoeng insentiver for kunder som ofte handler i butikken din. Dette oppmuntrer til gjenganger samtidig som det gir en merverdi for kundene dine.

For bedrifter som krever spesialtilpassede rabatter eller prisjusteringer på visse varer, har Point-of-Sales-systemet en prisoverstyringsfunksjon som lar deg angi tilpassede priser på spesifikke produkter eller kategorier.

Grensesnittet til denne programvaren er enkelt, men likevel intuitivt, noe som gjør det enkelt for brukere med lite teknisk kunnskap å navigere gjennom systemet med letthet. Systemet støtter strekkodeskanning som øker utsjekkingstiden betraktelig, men lar brukere også søke i varer manuelt om nødvendig.

Salgsrapporter er essensielle i enhver detaljhandel, da de gir verdifull innsikt i hvordan bedriften din presterer over tid. Point-of-Sales System gir detaljerte salgsoppsummeringer og spesifiserte rapporter som viser daglige, månedlige eller årlige salgsdata sammen med grafer slik at du enkelt kan visualisere trender over tid. Disse rapportene kan eksporteres i Excel-format, slik at du kan analysere ytterligere om nødvendig.

Denne programvaren kommer i tre distribusjonsalternativer: Frittstående modus der den kjører på en enkelt datamaskin; Klient-server-modus der flere terminaler kobles til på ett sted; Skymodus der gratis skytjenester brukes som gir tilgang fra hvor som helst der det er internettforbindelse.

Totalt sett tilbyr Point-of-Sales-systemet en alt-i-ett-løsning designet spesielt for detaljhandelsbedrifter som leter etter en effektiv måte å administrere driften på, samtidig som de gir utmerket kundeserviceopplevelse gjennom raske utsjekkingstider og nøyaktige transaksjonsbehandlingsfunksjoner sammen med detaljerte rapporteringsfunksjoner som hjelper deg med å identifisere områder som trenger forbedring, slik at du kan ta informerte beslutninger om hvordan du best kan optimalisere driften fremover!

Full spesifikasjon
Forlegger Securisys
Utgiver-nettsted https://secph.com
Utgivelsesdato 2018-11-02
Dato lagt til 2018-11-02
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Programvare for små bedrifter
Versjon 10.22.2018
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 2

Comments: