Mifare Classic Tool

Mifare Classic Tool 0.1

Windows / Vengito / 273 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Mifare Classic Tool er en kraftig verktøyprogramvare som tilhører kategorien Utilities & Operating Systems. Denne programvaren er utviklet for å lese, skrive og endre data på Mifare Classic-kort. Med sine avanserte funksjoner har Mifare Classic Tool blitt et viktig verktøy for profesjonelle som jobber med Mifare Classic-kort.

En av de viktigste funksjonene til Mifare Classic Tool er evnen til å lese UID (Unique Identifier) ​​til et Mifare Classic-kort. UID er et unikt nummer som identifiserer hvert kort og kan brukes til ulike formål som tilgangskontroll, oppmøtesporing og betalingssystemer. Med denne funksjonen kan brukere raskt identifisere hvert kort og administrere dem effektivt.

En annen viktig funksjon ved Mifare Classic Tool er evnen til å lese en blokk med data fra et Mifare Classic-kort. En blokk er en del av minnet på kortet som inneholder spesifikk informasjon som brukerdata eller tilgangsnøkler. Ved å lese disse blokkene kan brukere hente verdifull informasjon fra kortet og bruke det til ulike formål.

I tillegg til å lese blokker, kan brukere også skrive data til dem ved å bruke Mifare Classic Tool. Denne funksjonen lar brukere endre eksisterende data eller legge til ny informasjon på kortet. For eksempel, hvis du bruker et Mifare classic-kort for tilgangskontroll i kontorbygget ditt, kan det hende du må oppdatere ansattes detaljer eller endre tilgangstillatelsene deres fra tid til annen; dette verktøyet gjør det enkelt.

Mifare classic-kort kommer med standardnøkler og tilgangsbetingelser som bestemmer hvem som kan lese eller skrive data på dem; Det er imidlertid ikke sikkert at disse standardinnstillingene alltid passer for alle applikasjonsscenarioer - noe som bringer oss over på en annen viktig funksjon: endre nøkler og tilgangsforhold ved å bruke dette verktøyet! Med denne muligheten i hånden - administratorer har full kontroll over hvordan deres mIfAre klassiske kort er tilgjengelig for forskjellige parter.

Totalt sett gir MIfAre classic-verktøyet en alt-i-ett-løsning for å administrere mIfAre klassiske kort effektivt - enten du jobber med oppmøtesporingssystemer eller betalingsløsninger - det har alt dekket!

Full spesifikasjon
Forlegger Vengito
Utgiver-nettsted http://vengito.com/
Utgivelsesdato 2018-10-31
Dato lagt til 2018-10-30
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Annen
Versjon 0.1
Os krav Windows, Windows 10
Krav None
Pris $0.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 273

Comments: