A1 Keyword Research

A1 Keyword Research 9.3.1

Windows / Microsys / 4128 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

A1 Keyword Research er et kraftig utviklerverktøy som optimaliserer nettstedinnhold og annonsekampanjer. Den hjelper deg med å finne relaterte søkeord og fraser, bygge søkeordlister som dekker alle varianter, kombinere og vikle nøkkelordlister og dekke alle ordforandringer, stavefeil og manglende mellomrom. Med A1 Keyword Research kan du se tidligere rangeringsplasseringer på grafer og diagrammer.

Denne programvaren er utviklet for å hjelpe utviklere med å optimalisere nettsidene sine for søkemotorer ved å gi dem verktøyene de trenger for å analysere konkurransen om søkeord og søkefraser. Den har også muligheten til å sjekke flere nettsteder for flere setninger samtidig på flere søkemotorer.

En av nøkkelfunksjonene til A1 Keyword Research er dens evne til å sjekke søkeordtetthet. Denne funksjonen lar utviklere sikre at innholdet deres er optimalisert for spesifikke søkeord uten å overbruke dem eller få innholdet til å virke som søppelpost.

I tillegg til de mange andre funksjonene, kan A1 Keyword Research integreres med online SEO, PPC og analyseverktøy for nettsteder. Denne integrasjonen lar utviklere få en mer omfattende oversikt over nettstedets ytelse i forhold til konkurrentene.

All informasjon og data generert av A1 Keyword Research kan eksporteres som XML- eller CSV-filer. Dette gjør det enkelt for utviklere å dele data med andre eller importere dem til andre applikasjoner etter behov.

En annen nyttig funksjon i denne programvaren er dens evne til å konfigurere import-/eksportlister med nøkkelord. Denne funksjonen gjør det enkelt for utviklere som jobber med flere prosjekter samtidig eller som samarbeider med andre om et prosjekt.

Til slutt inkluderer A1 nøkkelordforskning muligheten til å sjekke søkeordforslagsmotorer for inputfraser samtidig. Denne funksjonen hjelper utviklere med å holde seg oppdatert på nye trender innen søkemotoroptimalisering, slik at de kan justere strategiene sine deretter.

Alt i alt, hvis du leter etter et kraftig utviklerverktøy som vil hjelpe deg med å optimalisere nettstedets innhold og annonsekampanjer samtidig som du holder deg oppdatert på nye trender innen SEO-optimaliseringsteknikker, så se ikke lenger enn til A1 Keyword Research!

Anmeldelse

Nettsteder inneholder nøkkelord for å få søkemotortreff og tiltrekke besøkende. A1 Keyword Research fra Micro-Sys gjør det enkelt å finne de riktige søkeordene og frasene for å optimalisere innholdet ditt og tiltrekke netttrafikk. Den bygger et bredt utvalg av søkeordlister for nesten alle nettsteder. Den kontrollerer til og med all stavemåte og grammatiske variasjoner, viser rangering grafisk og håndterer flere nettsteder og søkemotorer.

Utviklerens erfaring viser seg i en lynrask installatør og et attraktivt, effektivt grensesnitt. Tittellinjen sporer prøveperioden, en diskret plassering vi gjerne vil se oftere. Valgfrie verktøytips gjør A1 Keyword Research til en rask start, men det er også en fremtredende Easy Mode-knapp som forenkler funksjonene til du er trygg. Faner gir tilgang til innstillinger og kontroller for de fire hovedfunksjonene, Skann nettsted, Analyser nettsted, Undersøk nøkkelord og Online-verktøy. Vi prøvde både enkel og avansert modus; deres viktigste forskjell er i alternativer, ikke funksjonalitet. Avansert modus legger for eksempel til felt for rotbanealiaser og for å starte eksterne skanningsbaner til rotbanefanen for webområdekatalogen. Vi likte søkeordforskerens tidsbesparende evne til å analysere både direkte nettadresser og rå tekstinndata. Hurtigforhåndsinnstillinger-knappen på fanen Skann nettsted reduserte kompleksiteten til en imponerende rekke filtre.

Den fullt funksjonelle nedlastingen av A1 Keyword Research er gratis å prøve i 30 dager. Vi testet den i både Vista og Windows 7. Den installerer skrivebordsikoner uten å spørre og etterlater programmapper når den avinstalleres, men den er ellers en solid, stabil og problemfri utøver.

Full spesifikasjon
Forlegger Microsys
Utgiver-nettsted http://www.microsystools.com/
Utgivelsesdato 2018-10-30
Dato lagt til 2018-10-30
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Nettstedsverktøy
Versjon 9.3.1
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 4128

Comments: